Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
luc

microcamera cu inregistrare

Recommended Posts

au aparut pe piata tot felul de microcamere video(care dau av la iesire si altele ptr pc care se conenteaza prin usb),si as vrea sa fac un minisistem care sa inregistreze informatia video redata de microcamera(eventual cu sunet).tot sistemul sa fie portabil.ce idei aveti voi? ,care ar putea fi solutia incat sa nu folosesc casete video si alte chestii depasitebugetul meu ptr asa ceva este de 300euro

Link to comment
Share on other sites

Ca unitate de stocare poti folosi fie un card fie un stick pe usb, fie amandoua :smt001 La card cred ca ar fi ceva mai simplu deoarece am vazut ca sunt deja facute comunicatii intre microprocesoare atmel si carduri sd/mmcPe post de camera video era frumos sa folosesti una recuperata dintr-un telefon mobil, insa din cate am citit pe forum treaba este mult mai complicata pentru ca nu gasesti date despre ele.Ca procesor sigur vei folosi ceva performant din gama atmel deoarece trebuie sa si comprimi putin ceea ce inregistrezi.Un microfon atasat nu ar strica deloc....Ca display poti folosi ceva recuperat dintr-un telefon, fie monocrom fie color (mai degraba monocrom, ca e mai ieftin)

Link to comment
Share on other sites

nu ma intereseaza un telefon,findca totul trebuie sa fie cat mai discret.pe scurt:microcamera vine pusa ca un nasture la camasa iar dispozitivul de stocare in buzunar sau la spate.mai astept idei ,solutii.oricum as vrea sa fac ceva cu ceea ce se gaseste in romania :prayer:

Link to comment
Share on other sites

Guest Gonthar

In Romania are un tip la http://www.gadget.3x.ro/produse.html o microcamera din asta. Chestia e ca are un receiver ce primeste datele care e cam mare si trebuie conectat la un laptop ceva ca sa salveze datele. Deci o sa cari cam mult dupa tine.

O solutie profesionala ar fi:

- o microcamera + un recorder video digital conectat la ea.

La http://www.spygadgets.com au asa ceva...

Cea mai ieftina microcamera e vreo 150 dolari iar un video recorder cu carduri SD 290.

Daca vrei si sunet bun s-ar putea sa trebuiasca sa cumperi separat si un reportofon de calitate(recorderul ala are e drept si inregistrare audio).

In Romania nu prea se gasesc chestii din astea deci solutia ar fi tot de pe siteurile straine.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines