Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
dj_ando_83

conectare philips 22sys409/00

Recommended Posts

am luat de pe forum un monitor de la o navigatie philips. din ce am vazut se conecteaza la o unitate centrala printr*o mufa cu 16 pini. pe net nu am gasit nimic (de fapt am gasit un manual, dar nu se merita achizitia daca nu repari asa ceva zi de zi) care sa ma ajute la depistarea pinilor sau altceva ajutator (de exemplu daca il pot folosi doar ca monitor, si cam asta ma intereseaza). pana acum am descoperit alimentarea si intrarea audio. ce am mai observat pe placa, la 3 din pinii de conectare sunt cate 3 condensatori spre montaj si cate 3 rezistente conectate la masa printr-un alt condensator. cred ca acesti pini sunt pentru semnal video, dar din testele facute cu o camera de exterior si un dvd nu se vede nimic pe display. ceea ce ma intereseaza: - daca il pot folosi ca monitor pentru o camera de exterior- daca nu se poate folosi ca monitor, la ce l-as putea folosi (in afara de amplificator pentru casti sau ca sistem complet)ps- daca nu am postat unde trebuie, rog un moderator sa mute topicul unde ii este locul.multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

rog un moderator sa modifice 22sys cu 22sy . din neatentie am mai pus un "s". modelul exact 22sy409/00 .dupa mai multe incercari de a-l face sa afiseze semnalul de la camera sau dvd, inca nu arata nimic in afara de meniul lui (volum, contrast, stralucire si mod imagine)... este posibil ca datele primite de la unitate sa fie de alt tip? ma refer la comunicatie seriala sau altceva?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.