bassbox Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Mi s-a intimplat de f. multe ori ca un post sa apara de 2 chiar de 3 ori.Unde gresesc, ce nu fac bine?Am ceva la calculator?Cu aceasta ocazie cer scuze la toti pt acest lucru :prayer: Link to comment
crexy Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 crek ai dat submit de mai multe oriai dat odata submit si vazand ca nu se incarca ai mai dat de mai multe ori Link to comment
bassbox Posted October 20, 2006 Author Share Posted October 20, 2006 Nu dau"submit" niciodata de doua ori!!!!! Link to comment
bassbox Posted October 20, 2006 Author Share Posted October 20, 2006 Nu dau"submit" niciodata de doua ori!!!!! Link to comment
Tavi Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 ba da, iti mrge greu netul si ai impresia ca nu ai trimis mesajul , ca urmare mai dai send odata fara sa iti dai seama Link to comment
bassbox Posted October 20, 2006 Author Share Posted October 20, 2006 Ultimul post iar a aparut de 2 ori,la interval de 1 minut. Incepe sa-mi fie frica sa mai postez.Nu-s tampit sa nu-mi dau seama ca am dat de 2 ori "send",deci ..... ceva e cu calculatorul,netul? Link to comment
Tavi Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 check little green creatures :smt003 Link to comment
niq_ro Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 mi s-a intamplat si mie acum ceva timp... si mergea prost netul, deci nu imi mai fac griji.. asa ca daca ai de postat ..baga, ca voi curata eu dublura Link to comment
Blind Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Vezi sa nu ai o problema cu butoanele de la mousse. Fara gluma. Mie mi s-a intamplat asta cu un sobolan. Dadeam odata click, iar el imi facea 2 click-uri in loc de unu... Link to comment
i0nutzb Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 daca se intampla sa-ti apara o pagina alba si dai refresh... se mai trimite inca odata mesajul. este problema strict de browser/conexiune... Link to comment
Recommended Posts