I.Dani83 Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 Dezactivare parola(child look) la Sharp 37DM-24S cu proc. SDA5222-2 B001 .Nu ma lasa sa caut posturile . Am gasit o solutie pe http://www.eserviceinfo.com pt dezactivare parola -> Sharp 37DM23SC Pin code resetting when lost Press "Lock" key on rcu & vol down on Tv, press "mode" on rcu select "lock", "mode" "turn off lock" option. si meniul de service -> Check serv mode settings ; press vol down and channel up on the set and apply mains . Doar ca telecomanda care o am e una universala mi`e tema ca nu o sa am tastele acelea pe ea .Deci as avea nevoie de un dump . Link to comment
mircea626 Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 gasesti unul aici http://master-tv.com/proshivki/tv/Sharp ... -dump.html sa fii sigur ca folosesti telecomanda care trebuie,poate de aia nu poti intra in meniul de instalare Link to comment
TCM SERVICE Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Bun site, pacat ca trebuie sa cam stii ruseste ca sa te inscrii si sa downloadezi.In rest, e un paradis al documentatiei.Ce mi-a placut a fost ca la inscriere a trebuit sa dau extemporal din electronica, lucruri simple, dar ce metoda de a limita accesul.... Link to comment
lulu07 Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Bun site, pacat ca trebuie sa cam stii ruseste ca sa te inscrii si sa downloadezi.esti amabil sa ma inscrii? :smt007 Link to comment
TCM SERVICE Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Te inscriu cu placere, dar ai (am) nevoie de o adresa de e-mail pt.confirmare.Creaza-ti un cont de sacrificiu si comunica-mi userul si parola, precum si id-ul si parola dorita pentru site-ul rusesc.Poti sa mi le trimiti pe Yahoo, unde id-ul meu este tcm_roservice. Link to comment
I.Dani83 Posted October 21, 2006 Author Share Posted October 21, 2006 Solutia e data mai clar in Depanatorul nr. 22 .Dupa intrarea in service cu V- & P+ & buton retea apasat. Se ajunge la opiunea NVM. Se intra in NVM cu tasta V+ ,apoi se navigheaza pana la adresa 4D care ar trebui sa aiba valoare 00 pt. cod neactivat sau 01 pt cod activ ;Am reusit sa anulez parola la acest model tv, doar ca mai e o problema. Recepioneaza doar in norma franceza SECAM (L) .Ar trebui sa modific niste valori de la anumite adrese . Dar nu stiu care ce semnifica .Poate ma ajuta cineva cu 'harta adreselor' pt acest model .In Depanatorul am gasit asa ceva dar pentru alt model de Sharp ... Link to comment
mircea626 Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 de ce nu incerci un dump?cred ca e mai simplu :yawinkle: Link to comment
I.Dani83 Posted October 21, 2006 Author Share Posted October 21, 2006 Memoria e smd :( .E unpic mai complicat de dat jos si inscriptionat .Dar in cele din urma tot la dumpul cred ca am sa apelez... Link to comment
I.Dani83 Posted October 30, 2006 Author Share Posted October 30, 2006 Chiar sa nu stie nimeni harta NVM pentru acest model de Sharp.Am spus...in depanatorul e dat o harta NVM dar pt un model putin diferit.Nu merge cu asta al meu. Dumpul pe care l-am pus tot in norma L cauta .Nu am altul .Soluti ceva ? Link to comment
Tavi Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 pune si 4E , 4F , 50 si 51 la valoarea 00este sasiu CA1optiunile in continuare Link to comment
I.Dani83 Posted October 31, 2006 Author Share Posted October 31, 2006 Aw cat am asteptat astea. Ar trebui sa iau DVD`urile alea cat de curand :( .Nu mai pot fara . Link to comment
essu Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 salutare !!!am tinut sa postez tot aici ca tot de servis mode sa discutat si poate mai are cineva aceleas probleme .as dori daca poate sa imi spuna cineva optiunea la NVM pentru modul d/k pentru tv sharp 54at-15s .multumesc anticipat !!! Link to comment
tv1 Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 FUS binorma + filtru de 6,5 MHz in paralel cu cel de 5,5 MHz ( IC201=STV8223A ) Link to comment
essu Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 rezolvat !!!multam foarte mult tv1 !! anca o data raman dator de cinste . Link to comment
Recommended Posts