Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
dividivus

Boxe Unitra 90 W

Recommended Posts

As avea nevoie de niste sfaturi. Am gasit la o cunostinta niste boxe Unitra pe 3 cai 90W 8 ohmi care nu au fost niciodata folosite, sunt in ambalajul original, au fost tinute in apartament si au fost cumparate in urma cu 10-12 ani. Nu stiu ce oferta sa fac in ceea ce priveste pretul de achizitionare.Intrebarea mea ar fi cat merita sa platesc pt perechea de boxe.

Link to comment
Share on other sites

Tocmai vreau sa aflu un pret rezonabil ca sa fac o oferta proprietarului (are 72 ani, mi-ar da si pt 800.000 lei vechi, dar vreau sa dau un pret corect). Pe ambalaj scria 90 W si ceva 3 .... (3 cai trebuia sa fie pt ca au 3 difuzoare/boxa, trebuie sa fi fost scris in poloneza) nu au fost scoase niciodata din ambalaj. Au filtre montate pe incinta care se pot regla (2 buc/boxa).Daca ofer 1.400.000 este decent? Sau sa ofer mai mult?

Link to comment
Share on other sites

Guest nicumur

Le-ai cumparat?Dupa vreo 10-12 ani de neutilizare, la o utilizare normala se pot distruge difuzoarele, am mai auzit de asemenea "surprize", tot la niste boxe Unitra.Pur si simplu s-au uscat membranele de la difuzoare (acum daca o fi adevarat sau nu, nu bag mana in foc, dar am auzit faza asta de la doi oameni, nu numai de la unul singur)

Link to comment
Share on other sites

N-am cumparat pana la urma pt ca am nevoie de bani ca sa cumpar un subwoofer nou si doua difuzoare full range pt doua proiecte DIY. Ceea ce priveste inbatranirea membranei, nu prea cred daca este tinut intr-un loc uscat, daca ar fi asa atunci nu am vedea boxe cu difuzoare asa de vechi.

 

EDIT: De atunci boxele Unitra au fost cumparate de un prieten, nu are rost sa-mi dati mesaje private. Toate cele bune.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines