Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta pentru dif Mobile Autorithy de 10"

yuly4you

Recommended Posts

Salut, am si eu 2 difuzoare Mobile Autorithy, de 10", si vreau, imperecheate cu cate un PHT408, sa le fac 2 incinte...ideal ar fi sa gasesc pe cineva care sa aibe parametrii acestor difuzoare, daca nu, imi poate da cineva o sugestie cam ce incinte sa fac pentru ele, Sealed sau BR?

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• yuly4you

6

• Mircea Bartic

2

• radue

1

Top Posters In This Topic

hmmmmmm......cred k ai dreptate, sunt de subwoofer....cred ca mi-a venit o idee....o sa caut pe aici pe forum sau pe forumul power-audio un proiect pentru un dif. de 10" sau de 12", dar voi pune difuzoarele astea pe care le am....daca rezultatul va fi dezamagitor, scot difuzoarele, le bag pe amandoua intr-o cutie sealed, si in locul lor pun difuzoare PA....nusth daca ati inteles, dar cam asa vreau sa fac....sa am si o solutie "de rezerva"

Sal, are cine vreun proiect pentru E12-250N?va rog mult sa postati, aceseta sunt difurile cu care as vrea sa le inlocuiesc pe cele de mai sus in caz de nereusita....

Sal, are cine vreun proiect pentru E12-250N?va rog mult sa postati, aceseta sunt difurile cu care as vrea sa le inlocuiesc pe cele de mai sus in caz de nereusita....

mersi mult Nexus, daca ai pune aici si un filtru, daca e nevoie, ar fi excelent....a, si pentru difurile mele de mai sus, este buna o cutie de 60L?sau sa incerc una mai mica, una de la un proiect cu dif de 10" PA?ms mult inca o data