Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

IBIZA Mosfet AMP-2000


Guest mosoradelin

Recommended Posts

Guest mosoradelin

Buna seara as dori sa imi cumpar un amplificator de 2x500w/8ohm(sau chiar mai mult).Ma gandeam la

IBIZA Mosfet AMP-2000 2x1000w/8ohmi dar am citit pe aici pe forum ca nu ar scoate puterea specificata.Va rog frumos daca ati mai avut de a face cu acest amplificator sa imi spuneti adevarul sau sa imi recomandati unul bun Va multumesc!

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

fara suparare,dar sa dai 10 milioane pe pocnitoarea aia mi se pare un act de suicid pe criza asta :sparge: ..la banii aia gasesti ceva decent SH..sau daca vrei nou..mai pui 2-3 milioane si te-ai scos..exemple: TA1400 (The T-Amp), EP2000,2500 sau mai bun EPQ2000(are si crossover) de la Behringer..astea se invart la 12-13 mil noi si in segmentul de putere pe care ti-l doresti.. sunt scule cu care iti faci treaba,la preturi destul de decente..mai mult,fix in banii aia iti iei TA-1050 sau EPQ900,noi bineinteles...IBIZA alea sunt glume proaste,folosesc piese contrafacute de cea mai proasta calitate,iar puterile declarate sunt departe de adevar,,in aceeasi gama LIQUID POWER, LTC,VILLIODOR plus multe altele..dar fiecare face ce vrea pe banii lui..

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines