Guest bisnitaru Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 buna ziua. am si eu cateva intrebari: cu un telefon cu android se poate opri semnalul transmis de portile magnetice magazin? cu un tel android se poate opri curentul electric in magazin pe o distanta de... ,se poate deschide masina cu telefonul?[ se gasesc pe internet programe pentru mai multe utilitati casnice cu ajutorul telefonului]? Link to comment
nordix Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Personal nu prea cred.....Oricum...vad ca ai numai ganduri mari... Link to comment
capabilu Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 NORMAL...... se poate lua legatura si cu extraterestrii !!!!!!!!!! Link to comment
TestPoint Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Daca ai ultima versiune de android pe el,poti sa si crosetezi daca vrei..... Mare e gradina lui d-zeu... Link to comment
Ovidanie Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Masina o poti deschide, sa-ti explic cum: de la doi-trei metri de masina arunci puternic cu telefonul in unul din geamurile laterale, ai sanse sa se ''deschida'' geamul. Si lumina in magazin o poti stinge, trebuie sa nimeresti neonul. Link to comment
Ovidanie Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Iar ca utilitati casnice poti comanda pizza sau meniul zilei. Link to comment
riderinblack Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Odihnita minte mai au unii oameni ....... Link to comment
Recommended Posts