Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat letcon


louis
 Share

Recommended Posts

Am nevoie de un letcon mai de doamne ajuta, pentru mici proiecte..din an in pasti pe acasa, cand se mai strica ceva. Dar cu controlul temperaturii ca sa nu parlesc circuitele pe placi.

 

Pana acum am folosit o mizerie de 10lei cu un fir si o rezistenta de se iau din piata. Dar de mult vreau sa iau ceva mai bunicel sa fie acolo la casa omului.

 

Am cautat 5 secunde pe net si am auzit de statii Hakko cum ca ar fi bunicele. Apoi am dat peste asta

 

Intrebarea mea e...o fi buna de ceva? Practic are integrata in maner toata electronica. Apoi nu inteleg de ce statiile clasice au ditamai cutioiul ca sa-ti ocupe o caruta de spatiu. Asta arata chiar sf..un baţ..si cutioiul la gunoi...apartine trecutului :freaza:

 

Posted Image

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Nu stiu cat este adevar si cat reclama la letconul asta.Apoi cutioiul la statiile de lipit contin un traf coborator deci letconul nu este alimentat la 220V si este seoarat gakvanic de retea.Eu cred ca niciodata nu se va putea compara o statie de lipit cu un letcon simplu.

Link to comment
Share on other sites

Diferenta intre ceea ce ai luat tu cu reglaj in maner si o statie cu montajul in cutie e cam la fel cu diferenta intre o cheie franceza si o trusa de chei.Teoretic cu cheia franceza poti strange piulite incepand de la 6 pana la 30 la fel ca si cu o cheie din trusa care ocupa mai mult spatiu dar practic o sa cam injuri si o sa regreti ca nu ti-ai luat o trusa de chei fixe in loc de cheia franceza. :da

Link to comment
Share on other sites

Fara testari , nu putem da verdicte.E clar ca nu se compara cu o statie termostatata si antistatica.Acuma depinde la ce aplicatii folosesti ... "scula"."Dar cu controlul temperaturii ca sa nu parlesc circuitele pe placi." - chiar data'ti afiseaza temperatura (sper eu , corect) tot poti parli , exfolia ... E treaba de experienta.Oricum , dupa ce o pui la treaba , asteptam o scurta ... recenzie.

Link to comment
Share on other sites

am luat-o la reducere -10% = 43USD cea de 110W :Puitati-va la ce au declarat alti cumparatori

Probably the best solder iron a person can buy.350 degrees in 40''.Working temp. 80<480.Silicone cable.

Super! Super! Super!Very fast heating - real 5-8 seconds.Regulating temperature from 80 to 450 degree.When heating, it shows real temperature of tips.Button works from second push (I think for prevent to change temperature while soldering).Very good flexible cable.One "minus" - no user manual.Subtotal: excellent solder, I recommend this solder from this seller.

@marius_3004probabil ai dreptate dar pentru cineva care o baga in priza o data de doua ori pe an cand ii vine kef sau are nevoie de lipit ceva...ar fi buna, usor de uitat... printr-un sertar.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines