Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce ati alege in locul meu ????

Guest catalinstefan1987

Recommended Posts

Guest catalinstefan1987

Se dau urmatoarele boxe: producator model pret Frecventa Hz Sensibilitate wattClarion SRE 1721R 159 28-32,000 91 dB 40WPanasonic CJ-DA1733N 195 28-50,000 91dB 40WKenwood KFC-E1754C 109 30-20,000 92 dB 35WKenwood KFC-E1764C 151 30-22,000 92 dB 35WPioneer TS-G1722i 133 30-30,000  90 dB 40WMagnat Car Fit 162 159 38-21,000 90 dB 50WJvc CS-V618J 108 42-20,000 88 dB 30WSunt difuzoare auto 4 ohm pe mine mai intereseaza un bas cat mai profund P.S. Urasc subwoofer-ul (am avut si nu imi place )Pe mine m-ar interesa Panasonic din cauza la frecventa

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

la bani putini toate sunt plastice chinezesti cu etichete frumoase,nu o sa primesti pachet complet la un loc,adica si fidelitate si extensie in frecventa la ambele capete si sensibilitate ,liniaritate etco pereche de coaxiale de calitate acceptabila pleaca de pe la 250-300 de leivezi DLS,Focal,Helixspecificatiile celor indicate sunt pura fictiune,atat timp cat nu se dau atenuarile si in ce conditiidaca vrei bas incearca sa iei 'ovale',sunt echivalentul unui dif de 8' si la bani putini obtii mai usor bas

din ce ai enumerat tu as alege....nimic.Bassul de subwoofer nu il vei scoate din niciun difuzor normal.Mai pune bani si cauta cum a zis cineva mai sus : DLS, FOCAL sau HELIX.Dar sa ai si amplificator bun la ele.Daca vrei sa le pui direct pe player atunci alege orice pocnitoare chinezeasca.P.S. Frecventele de bass pe care le dau producatori pentru difuzoarele alea sunt niste glume proaste.

depinde mult si de masina ce urmeaza sa primeasca difuzoarele. spre ex. in loganul berlina pe spate daca montezi 2 ovale se aud f bine toate pocnitorile insa pe usile din fata... tre sa te strofoci mai tare daca vrei sa se auda mai decent. am observat ca difuzoarele de fabrica(stoc) suna mai bine ( de cele mai multe ori) decat orice firma de diuzor cu preturile intre 50 si 200 de lei aproximativ.