Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme Carkit Ego Look, controller wireless

Guest doomy852

Recommended Posts

Guest doomy852

Salutare, Am o problema cu un car kit auto, modelul "Ego Look". Acest sistem este format din unitatea centrala, display și un joystick gen cele de la BMW cu ajutorul căruia navighezi în meniul carkit-ului, răspunzi, apelezi, etc. Acest joystick nu are fir, se conectează prin unde radio presupun, ca telecomanda masinii. Am conectat carkit-ul la instalatia masinii, display-ul se aprinde, apare meniul respectiv insa nu pot conecta acel joystick. Nu îl recunoaște și nu pot folosi efectiv nicio funcție. Am repetat de nenumărate ori procedura conectării (ții apăsat pe 2 butoane concomitent, apare un led verde care se stinge după 1 secunda). Conform instrucțiunilor din momentul în care se aprinde ledul, în următoarele 10 secunde ar trebui sa se conecteze. E posibil ca acel joystick sa nu mai emită sau unitatea centrala sa nu recepționeze? Se poate verifica cumva acest lucru? Poate ma ajuta cineva. Mulțumesc

• Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Popular Days