Guest adrian12 Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Buna Seara!!!Am cumparat un contoar electric trifazic cu patru fire sa inregistrez consumu la o moara cu ciocanele si nu stiu cum sa ii fac legaturile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aly4quad Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 iti este de ajutor asta? https://www.google.ro/search?q=schema+c ... d=0CCsQsAQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leoncris Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Care'i consumul total ?Nu merge legat direct , doar prin reductori de curent. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi_ozana Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Acest tip de contor este special construit pentru a fi montat cu reductori de curent pentru a putea fi folosit la consumatori mari. Ca si modele acesti reductori transforma curentul consumat astfel: la un curent de maxim 50A ei transforma in 5A, sau in functie de instalatie si consumator se aleg diverse tipuri de reductori pentru fiecare tip de model este inscriptionat domeniul de masura exemplu 150/5A, 200/5A, 600/5A etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leoncris Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Vezi ce consum ai acolo si schimba contorul cu unul de 60A .daca te incadrezi , si'l poti lega pe ... direct.Schema de conexiuni este trecuta pe spatele capacului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest adrian12 Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Vezi ce consum ai acolo si schimba contorul cu unul de 60A .daca te incadrezi , si'l poti lega pe ... direct.Schema de conexiuni este trecuta pe spatele capacului.ce reductori imi trebiue pentru contoar din imagine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaighe Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 ce reductori imi trebiue pentru contoar din imagineDepinde de puterea totala instalata pe care o ai sau la care tinzi sa ajungi,cauta un electrician mai bine ca vad ca nu stapanesti curentul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyka Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 adrian 12 te rog sa precizezi daca vrei ca acel contor sa fie montat in punctul de masura in relatia cu electrica [sau cum se numeste furnizorul din zona] sau subcontor ce putere instalata este in aval de acest punct de masura va intereseaza si ce putere reactiva veti avea de platit ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts