Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme dupa curatare


Ombladon2002
 Share

Recommended Posts

Am scos HDD-ul,memoria RAM si cooler-ul de pe procesor,dupa ce am pus totul la loc,l-am pornit,totul a mers normal timp de 10 minute,apoi s-a restartat si mi-a aparut asta Posted Image Apoi nu se mai deschidea.Il porneam imi aparea ecranul negru si nu se intampla nimic,am scos o placuta de rami si dupa 2-3 incercari,a pornit asa,doar cu una.Daca s-a dus RAM-ul,de ce ba porneste ba nu porneste,ce altceva are?Imi este frica sa il inchid,poate nu mai porneste... :cry:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Presupun ca alimentarea era deconectata de la priza cand ai scos RAM-ul si HDD-ul. Am auzit de cazuri cand s-au busit calculatoare dupa ce au fost curate cu peria. Peria se incarca electrostatic de la frecare si sarcinile alea electrostatice mai buseau cate ceva prin computer. Verifica daca fiecare componenta este montata bine in slotul ei, mufarile, cablurile de interconectare.

Link to comment
Share on other sites

Am avut si eu o problema asemanatoare.Ducind-ul la un "meserias",acesta mi-a spus ca ar putea fi ba HDD-ul,ba memoriile RAM, ba mai stiu eu ce.Mi-a sugerat sa cumpar altul pe motiv ca este vechi. Ducind-ul la un atelier,baiatul de acolo mi l-a reparat extrem de rapid.Problema?Bateria de pe placa de baza, uzata.Inlocuit cu alta noua si calculatorul a pornit fara probleme si merge si in ziua de azi.

Link to comment
Share on other sites

Pe placa de baza, asa cum a specificat si colegu GEO 53 BN, ai o baterie de 3V format CR2032, daca aceasta scade sub valoarea de 1.8V atunci iti apare defectul mentionat de tine.

Bineinteles ca nici sarcinile electrostatice nu sunt de neglijat!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines