Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

o problema

Dr4g0n

Recommended Posts

am luat 2 montaje cu mono cu tda7294 le-am montat frumos pe radiator cu mica si cu nipel alimentate + - 37Vcc 4A si surpriza cand dau drumu la statie prima data dintr-un modul iese fum....... ce s-a intamplat?? integratu busit din fabricatie cam greu de crezut pt ca aceste montaje facute de firme sunt testate inainte sa se scoata la vanzare...... conexiunile toate le-am facut bine si corect ..... dati-va si voi cu parerea de la ce sa parlit integratu.....

aici link cu modulul http://www.adelaida.ro/adelaida/catalog ... AD_022.pdf

PLS HELP macar sa stiu de la ce a fost pe viitor sa am grija

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Dr4g0n

2

• I.Dani83

1

Top Posters In This Topic

Daca te uitai unpic mai bine nu neaparat pe datasheet (cum s-ar fi cuvenit dealtfel) ci pe hartoagele de la magazin care au venit impreuna cu CI 7294 vedeai ca radiatorul C.I se conecteaza la -Vs nu la masa cum ai facut tu ...normal ca ti-a luat foc.

ce intelegi tu din asta ?? "am luat 2 montaje cu mono cu tda7294 le-am montat frumos pe radiator cu mica si cu nipel" ti se pare ca le-am conectat la GND ??? chiar crezi ca sunt chiar asa de N00B cu electronica ???

daca mai are cineva pareri de genu asta sa citeasca de 2 ori topicul inainte sa dea un reply

aaaa am uitat sa zic ca am descoperit problema .... erau condensatorii de filtraj nu a fost de la module ...... erau praf din fabricatie ....... am montat alte 2 kituri de amplificare si capsula lor imi dadaea la GND din cauza condensatorilor de filtraj...........i-am schimbat si a mers si merge ca unsa statia