Guest gaceuadrian Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Buna seara, am cumparat doua module de 4 canale, doresc sa leg pc la el, am legat intrarile cu cablu ecranat pe direct, volumul il reglez din calculator, indiferent de volum la anumite frecvente medii baraie, nu doresc sa folosesc potetiometre, daca pun pe fiecare plus de pe intrare o rezistenta de 10k sau 20k se rezolva oare ? Volumul la pc este la 30 la suta si este foarte tare, se poate reduce din semnal linistit.TDA 8571J4x40wU intrare 500mVU intrare maxim 1Vvvimpedanta intrare 30kohmiMultumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Incearca sa pui un desen cu conexiunile facute de tine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gaceuadrian Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Doresc sa lipesc pe plusul fiecarei intrari o rezistenta (10k, 20k, 50k) sa-mi mai scada din semnal. Volumul din pc este la 25 %. Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modoran Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Pune si o rezistenta catre masa pe fiecare intrare (faci astfel un divizor rezistiv). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gaceuadrian Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Cu aceasi valoare ? De exemplu 20k una pe + si una intre + si masa, e ok ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gaceuadrian Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Pana la urma nu am mai suportat si am legat potentiometre de 50k. Am redus volumul din ele la 75 % si ghici ce ? Baraie oricum la sunete de voce mai joase. Probabil atata poate integratul. Multumesc frumos pentru solutii ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atupi Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Poate problema este cu sursa de alimentare si nu cu amplificatorul.Ce sursa folosesti, este capabila de curentul cerut ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts