alexdaniel Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Salut.Am gasit defect la acest tv condesatorul 33uf\160v era intrerupt l-am inlocuit si acum se deschide dar am imaginea in ceata ma ajuta cineva?Multumesc mult. Link to comment
dan-a2 Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Reglajul Focus ati incercat ?? >> posibil soclul TK. !! Link to comment
alexdaniel Posted February 11, 2014 Author Share Posted February 11, 2014 Da focus se regleaza.Are ceva daca cul de 33uf\160v l-am inlocuit cu c33uf\400v? Link to comment
BUGHIU Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 ...Nimic,doar e mai ..voluminos ,in rest chiar e mai bun!! Doar sa fie BUN ,nu devalorizat sau cu un ESR-....urias!! Link to comment
dan cod Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Trebuie vazut filtrajul pe alimentare video si contrastuk sa fie reglat ok. Link to comment
iuliantv Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Salut.Am gasit defect la acest tv condesatorul 33uf\160v era intrerupt l-am inlocuit si acum se deschide dar am imaginea in ceata ma ajuta cineva?Multumesc mult.,grila 1 de pe tk?r273 220 ohmi e ok?eu personal o scot si pun g1 de la tub la masa,soclu tk? sau tub de proasta calitate,in general cele made in lituania, daca imaginea este doar cetoasa fara a se distinge imagini miscatoare cu cablu tv conectat,atunci e posibil defect de vertical,dar tind sa cred ca tubul e obosit Link to comment
Recommended Posts