alexdaniel Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 Salut.Afost defecta alimentarea la acest tv am rezolvat problema dar nu am imagine inalta este dar cind am vrut sa maresc focalizarea nu am deloc. Multumesc. Link to comment
Toni Marginean Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 Daca filamentul este aprins incercati sa mariti tensiunea G2 din potentiometrul screen aflat sub cel de focus. Link to comment
BUGHIU Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Salut.Afost defecta alimentarea la acest tv am rezolvat problema dar nu am imagine inalta este dar cind am vrut sa maresc focalizarea nu am deloc. Multumesc.Daca NU aveti filament;nu aveti nici inalta.....focus sau screen!!! Link to comment
dan cod Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Pai daca este inalta probabil ca are si filament la sasiul asta nu prea face probleme circuitul de filament. Link to comment
leoncris Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Masoara recuperatele si ... te lamuresti. Link to comment
Recommended Posts