Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema combina BEKO DEN477WD

Guest zincami

Recommended Posts

• Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• euvasile

3

• valyvis10

2

• dariuspopescu

1

Guest zincami

Mai are cineva ceva date despre combina BEKO DEN477WD?Am acest frigider de 5 ani dar la un moment nu a mai inghetat.Am chemat un maserias s-a uitat la el a schimbat cundesatorul de linga motor,ca erea impuscat si tot asa merge.Afisajele arata pentru frigidr 9 grade dar pe termometru arata 5 grade,pentru congelator arata -18 iar termometrul arata -5 grade.Am chemat din nou meserisul s-a uitat si a spus ca nu se pricepe la electronica ,dar il face ca si un frigider normal. A pus un termostat si un temporizator.Acum functineaza o saptamina apoi trebuie sa-i dau capacul jos din congelator si sa-i dezghet gheata care s-a format pe racitor (fagurii aceia).Oare cat ar costa placa aceia si de unde as putea sa o cumpar.Oare ar putea fi senzorii,s-au rezistenta?VA ROG CINE SE PRICEPE?Astept sfaturi.MULTAM

• 8 months later...
Guest george74

Salutare,

readuc acest topic la viata, deoarece am si eu o mica problema.

detin combina Beko DEN477WD si de vreo 3 luni incoace trebuie sa-i fac dezghetarea manual(la vreo 2-3 sapt.)

am alimentat separat rezistenta de dezghetare(de langa fagurele din congelator) si functioneaza... se incalzeste.

Problema este ca in timpul functionarii(ciclu normal)  aceasta rezistenta nu este alimentata.

stie cineva: perioade, timpi... cand ar trebui sa primeasca tensiune ?cine o comanda ?

pe placa aceea de sus(Arcelik) exista un switch. este pentru un reset ceva ?

multumesc frumos.

Edited by george74
  • 2 months later...

Eu inca mai astept un eventual raspuns ...  :84 :84 :84

Aceeasi problema am avut-o cu bosch-ul meu (precis made in turkey), comanda de degivrare o primea de la un senzor prins pe vaporizator.

Pana nu l-au inlocuit nu a mers nicicum.

Nu exista o temporizare anume, totul depinde de timpul in care se acumuleaza gheata, la mine se strangea odata la 6 luni, odata la 3 luni.

Incapatanatii de la garantie mi-au schimbat compresorul, au facut inca o incarcare, abia a 3 a oara au schimbat senzorul (dupa verificarea rezistentei).

Vezi ca este explicat foarte bine pe youtube modul de lucru si modul de verificare al senzorului.