Guest ioanungureanu Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Salut! Am un interfon si la temperaturi scazute (sub 0 grade C) centrala face apelul catre apartamente, dar in apartamente nu se aude nimic. Va rog sa ma ajutati in aceasta problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristian_draghiescu Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Cu atât de sărace informaţii furnizate, cred că nuvă poate ajuta nimeni cu un sfat pertinent şi obiectiv.Dacă centrala conţine relee, e posibil ca acesteasă nu mai funcţioneze corect la temperaturi negative(mă refer la armătura mobilă a acestora).Dar, repet, fără date suplimentare mult mai concrete,părerea mea rămâne o simplă ipoteză. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ioanungureanu Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Este un interfon Electra PAM 99 cu cartela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts