Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

DVR NECUNOSCUT


mbtcmc

Recommended Posts

  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ia internetul la periat :da Eu am cumparat unul cu 4 canale parolat,am cautat doua saptamani dupa modalitatea de deparolare de mi-au iesit peri albi,zeci de parole,descarcari de condensatoare ,zeci de chestii gasite si incercate.Nimic.Apoi am renuntat si intr-o zi am gasit intamplator instructiunile unuia cu 8 canale unde scria ca trebuie sa apesi pe tasta sus de zece ori ca sa resetezi scula,n-avea nici o legatura de nume sau firma cu ce aveam eu dar a mers.

Link to comment

Dvr-ul nu are nici o eticheta pe care sa scrie tipul lui.Am desfacut si placa din el in speranta ca ar scrie ceva pe spatele ei dar nimic.Dupa un timp am cautat imagini pe google care sa semene cu el sa stiu ce caut si am renuntat.Am scos bateria ,am descarcat condensatori l-am lasat o zi si l-am alimentat iarasi dar nimic.

Link to comment

Revin dupa ce am mai facut cate ceva la dvr.Am facut scurt unde scria Reset si nu s-a intamplat nimic ,apoi am gasit un conector cu 4 pini pe care scria key2 si am facut un scurtcircuit intre pini si dvr-ul nu mai face nimic.Momentan l-am tras pe dreapta dar cu prima ocazie cum am ceva timp dau iarasi placa jos sa vad ce e acolo.

Link to comment
Guest CCTVconsult

Ai grija cu toate procedeele astea. Nu toate DVR-urile au resetare de soft prin hardware. Multe necesita un user si o parola generate de catre un algoritm al producatorului. Cu acestea poti sa intorci produsul la setarile de fabrica. Este cazul produselor Envio de exemplu.Altfel, poti sa incerci sa tii cuplati jumperii de reset mai mult timp.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines