Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
cnc

aparat masura lp300

Recommended Posts

aparatul se comporta in felul urmator la pornire pe masurarea rezistentelor porneste corect dupa citeva minute indica 268 omi cu sondele in aer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si in alea cateva minute masoara corect valoarea rezistentelor,sau doar porneste corect?Pe celelalte domenii cum se comporta?parca v-ar costa bani sa dati explicatii cat mai amanuntite cand cereti o parere,si cineva trebuie sa consulte globul de cristal sa ghiceasca ce aveti voi acolo...Nu mai putin important,in urma carui fapt/actiuni a aparut acest defect?Poate te incumeti si pui si o poza...mai ales cu interiorul,si pe urma poate se incumeta careva sa emita o parere..

Share this post


Link to post
Share on other sites

in minutele careb funtioneaza corect masoara bine rezitentele pe celalante domenii funtioneaza corect chiar si dupa ce pe masurarea rezistentelor indica 268 omi daca incerc samasor o rezistenta omasoara eronat defectul aaparut di senin nu sa masurat gresit, daca este oprit si lasat 10-20 secunde porneste corect

Share this post


Link to post
Share on other sites

in minutele careb funtioneaza corect masoara bine rezitentele pe celalante domenii funtioneaza corect chiar si dupa ce pe masurarea rezistentelor indica 268 omi daca incerc samasor o rezistenta omasoara eronat defectul aaparut di senin nu sa masurat gresit, daca este oprit si lasat 10-20 secunde porneste corect

Parerea mea este ca ai un contact imperfect. Nu poate fi procesorul deoarece 268 este o val fixa.Asa ca el,iti masoara trecand peste circuitele aferente.Vezi sectiunea de rezistente,cauta-i punctul comun de intrare in procesor si verifica in zona aceea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

in minutele careb funtioneaza corect masoara bine rezitentele pe celalante domenii funtioneaza corect chiar si dupa ce pe masurarea rezistentelor indica 268 omi daca incerc samasor o rezistenta omasoara eronat defectul aaparut di senin nu sa masurat gresit, daca este oprit si lasat 10-20 secunde porneste corect

Intreaba-l pe forumistul SOLDAN CONSTANTIN , are doua asemenea aparate ( daca te referi la UPTEK LP-300 ) Poate ca a gasit si schema, intre timp.

Share this post


Link to post
Share on other sites

da aparatul este uptek lp300

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai reparat aparatul ? ai facut rost de schema ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu lam reparat nu am gasit nici schema

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.