Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

whirlpool model awe 2214


Postări Recomandate

Am o masina whirlpool model awe 2214 dupa cum spune in titlu la care imi da eroare (prima eroare din manualul de service pe care l-am atasat eu; de la pagina 26, ultima pagina; cea care scrie f23) singurul obiect schimbat la masina a fost siguranta dar se pare ca acum indiferent ce as face imi da aceeasi eroare , exceptie face cand dau pe evacuare imi da aceea eroare cu sita! O sa pun si o poza daca e nevoie!

whirlpool_awe_2214.pdf

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La placa de baza nu am umblat deloc(doar am schimbat acea rezistenta situata in partea dreapta jos; aceasta piesa am schimbato pe la inceputul lunii trecute; la inceput de an)! sa inteleg ca aceea eroare e din cauza presostatului! Stiu cum arata ; ma intreb daca exista vreun risc daca schimb eu acea piesa si sa nu fie altceva iar in cazul acesta sa fii schimb degeaba acea piesa! Bizar e faptul ca acum nu imi mai da eroare si nici la evacuare(programul se termina bine) !

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator alaurentiu

Salut Uneori se intampla ca pe furtunasul care merge de la coloana de evacuare apa la presostat sa prinda uneori gunoaie(calcar sau diverse scame) de obicei este bine sa scoti acel furtunas si sa sufli pe el si sa te asiguri ca este desfundat. Daca in momentul in care ai mutat presostatul acea gunioaie sau ce o fi fost a scapat este normal sa se functioneze. acele presosotate functioneaza la presiune foarte mica si acelea spune si nivelul de apa din cuva si in functie de el alimenteaza si evacueaza in functie de program. Este martorul de apa din cuva daca pot spune asa.Multa bafta oricand imi poti adresa intrebari pentru ca repar asa ceva destul de des.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

E ridicol dar din pacate mai sunt momente cand mai apare eroare. Evindent foarte rar : o data  la o saptamana. Mentionez ca spal minim 2 spalari  pe zi(cu masinile indesit in nici un caz nu am problema asta :rade:  ).  Am incercat sa bat usor cu , capatul la surubelnita incet pe presostat(in perioada cand dadea eroarea) dar fara nici un efect. De obicei trebuie sa astept cateva ore bune ca sa pot spala din nou. :scarpin

Editat de fritz_vali
Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Am pus poza cu placa de baza cu partea inegrita. Din pacate am mai sters eu cu degetele dar toate rezistele erau inegrite.  celelalte piese nu stiu exact ce sunt; seamana cu diodele. Condesatorii aceea albastrii cu negru identici sunt de 4,7uF/400V am o banuiala cu ei; as incerca sa ii schimb dar numai sa fie de la ei.

Posted Image

Editat de fritz_vali
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări