Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
johanes

Simatic S5

Recommended Posts

Buna,Rog pe cine s-a mai intalnit cu acest tip de PLC sa-mi dea ceva sfaturi.Acest PLC imi da rateuri si pe modul manual fara sa fie schimbate conditiile, adica fara sa fie accesate alte comenzi sau limitatori el reactioneaza aleatoriu. Un alt lucru e ledul care e indicat prin sageata, palpaie cu o frecventa de 4-5 pulsuri pe secunda. Cand apas tasta reset se stinge si dupa ceva timp revine aceeasi pulsatie.Astept parerea voastra si va multumesc anticipat.Cu respect.

post-70144-139829749363_thumb.jpg

post-70144-139829749373_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut,ce modul este acela pe care apesi tu reset-ul?Poti pune part number-ul pe forum? Ar trebui sa fie un cod de forma 6ES5....Poate am documentatia aferenta si gasesti acolo raspunsul.dekor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din imaginea mai apropiata unde este indicat prin sageata rosie ledul care palpaie intermitent, mai jos se vede un buton de reset.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut,Ce experienta ai cu S5 ?CPU ce face; te-ai uitat in ISTACK?Repet intrebarea: ce modul este acela pe care apesi tu reset-ul?Poti pune part number-ul pe forum? Ar trebui sa fie un cod de forma 6ES5....Este scris pe modul.Pare a fi de comunicatie. Partenerul de comunicatie in ce stare se afla?Poate te ajuta cineva daca oferi mai multe detalii.dekor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut am si eu aceiasi problema pe un demag nc3 , putem gasii pe cineva care sa citeasca erorile din el. Plc este Siemens SimaticS5 Typ 6ES5944-7UA22 am gasit pe net cam 300 de euro dar la mine am aprins becul QA care inseamna outputs off , ca sa il resetezi ti apasat butonul de jos si ridici de 2 ori butonu de la st la rn in interval de 10 sec asa se reseteaza . Mie mia aparu pe aparat S5 in stop si de acolo nu mai am idee ce sa ii fac . Avem pe cineva pe forum care se pricepe ? de exp il iau de pe net 944 si ii pun eprom mai trebuie scris cu interfata?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc dekor pentru indicatii si sfaturi.In final am scos simaticul 5 si am pus alt PLC, am facut programul, am pus in loc de televizorul lui un touchscreen de 7 inch si merge foarte bine. A fost cel mai lung program facut de mine, nu si cel mai dificil dar lung.Nu prea am avut incredere in stabilitatea celui vechi pe termen mai lung mai ales ca producatorii nu prea mai garanteaza dupa 10 ani ceva. El era din 94 deci avea 20 ani si i-am alocat pensie la termen. Mult succes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.