Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Triangle titus ex


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

DAca iti place muzica ascultata doar incet, atunci da, altfel nu.Sa dau atatia bani pe un sistem mentionat de tine ar trebui sa dea putin SPL. Tu cu noroc poti spera la 100dB in varfuri, ceea ce e trist pt suma respectiva.O fi sunand bine, dar au nevoie de mai multa putere. Ma indoiesc ca asa cum sunt depasesc 90dB la 1w.

Link spre comentariu

Da. Sigur! Ceea ce spui tu are sens dpdv al spatiului folosit. Camera mica nu va da bas, daca acesta nu exista. Treaba cu amplasamentul e valabila in orice fel de camera.F putine camere sunt mega tratate asa incat amplasarea sa nu conteze.In orice caz, avand in vedere bugetul mare pentru aceasta configuratie, eu as recomanda o audite inaintea achizitionarii.Sper sa sa nu incepeti cu aberatia intalnita pe forumul raposat hifimm unde conform teoriei prost intelese de altii, basul nu se poate reproduce in camere mici pt ca lungimea de unda e mai mica decat dimensiunile camerei... :ras:

Link spre comentariu

Depinde ce asteptari ai. Eu ma astept sa fiu impresionat... bine, pentru mine 5L V8, este un motor mic, dar, asta e o alta discutie.La fel si cu incintele. Si iarta-ma, dar nu la banii aia. Bine, nu poti spera la capodopere de noi, dar, pe segmentul SH, cu banii aia, primesc "orgasme acustice"...Este vorba de "lejeritatea" cu care incintele reproduc in tot spectrul. Si daca farfuriile alea de cafea, au o atenuare legitima spre joase, de ce m-as complica?P.S. Repet, asta este parerea mea, si nimic mai mult. Nu reprezinta un reper pentru nimeni.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări