Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare imprimante


cristian_98

Recommended Posts

Buna seara.Am 2 imprimante. Un HP 4200 cu cartuse si un samsung ML- 2160 laser. Cea din urma am cumparat-o deoarece am dat faliment cu cartusele....Intrebarea ar fi...Cum le pot conecta pentru a scana cu HP-ul si printa cu samsung-ul?Adica sa xeroxez ceva. HP-ul sa scaneze foaia, iar samsung-ul sa o imprime. Cum se poate face asta?Va rog sa ma scuzati daca nu am postat unde trebuie. :da

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ca sa faci transferul unui document intre cele doua imprimante trebuie sa ai un mediu de stocare, de inmagazinare a acelei informatii. Nu se poate face transferul in timp real intre cele doua imprimante. La fel daca ai doua unitati cd/dvd pe calculator nu poti copia de pe una pe alta fara sa stochezi datele in calculator.

Link to comment

... La fel daca ai doua unitati cd/dvd pe calculator nu poti copia de pe una pe alta fara sa stochezi datele in calculator.

Se poate, chiar si Nero stie sa faca asta. Pe vremea cand aveam Win 98 foloseam un soft primit la achizitionanrea unui scanner HP, o facea pe copiatorul si tipaream cu o imprimantat HP4M+. Apasam butonul pe scaner si imprimanta scotea hartia. Deci exista asemenea softuri, trebuiei sa cauti.
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines