Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

orion tv2195mj

cristiansen

Recommended Posts

am un tv care are urmatoarea problema imi apare rastru alb [ca si cum ar fi pe av] displeyul pe ecran merge pe av nu se intampla nimic nu am sunet jungla este tb 1226 cn proc. oec 6047b mem 24c04 o parere o schema un dump mar ajuta .multumesc

• Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• geoky

4

• FLORIN IORDACHE

3

• leoncris

2

• cristiansen

1

• 4 years later...
Guest boeru marian

am un tv care are urmatoarea problema imi apare rastru alb [ca si cum ar fi pe av] displeyul pe ecran merge pe av nu se intampla nimic nu am sunet jungla este tb 1226 cn proc. oec 6047b mem 24c04 o parere o schema un dump mar ajuta .multumesc

Daca ai rezolvat problema da-mi si mie un sfat , am aceeasi defectiune .Dupa 10-20 minute de functionare apare si imaginea si sunetul si am constatat ca in pin 7 apare o tensiune de 2,6 volti . daca pun o rezistenta de 47k intre alimentare si pin 7( TB 1226cn ).apare sunetul instant fara sa mai astept . NU gasesc schema nici pe e-service ...Multumesc anticipat
  • 5 years later...

Cine stie secventa de intrare in SM la tv-ul de mai sus ? Are dimensiunea cadre putin cam mare. Multumesc.

Asa cum spune si regulamentul aici : http://www.elforum.info/topic/7383-reguli-obligatorii-pentru-cerere-documentatii-si-dumpuri/ . :rgtrwgtre

Dar totusi incercati asa : Se acceseaza meniul FEATURES (Dar televizorul sa nu fie in AV ) , apoi se apasa tastele 1-9-2-3 .

Schimba C424

Main - TM7397B
Micom - OEC6047B TMP87CM38N3519
Memory - ST24C04 6
SMPS - TDA4605-3 & 2SK2651
TR Chopper - 8140045W V3CT
SAW - K2966M
Video - TB1226CN
Vertical - TA8403K
Teletext - CF70195NW & CF72306
Sound - 2SB1370 & 2SD2061
Tuner - TELE4-072A
TV/AV - LA7565B
Tube - A51KSV40X02 + KDY3ND815T
FBT - FCM-20B042 3221010
HOT - 2SD1555 or 2SD2499
RGB Amp. - 2SC4075

So the service menu, follow these steps:

1) remove the volume VOL 0
2) STBY Off Into TV
3) Keep VOL- "9" button and then pressing the STBY button television.

http://archive.espec.ws/section321/file15288.html

Edited by leoncris

Schimba C424

Daa,si aceasta varianta e ff buna...dar acest baiat (om),nu prea face el modificari in tv-uri.....el merge doar pe originale... :rade:

O zi minunata va doresc !!!

Edited by FLORIN IORDACHE

C424 ? Da ce legatura are el cu cadrele ? ca nu vad ... :56

Totusi asa ati incercat ???

Dar totusi incercati asa : Se acceseaza meniul FEATURES (Dar televizorul sa nu fie in AV ) , apoi se apasa tastele 1-9-2-3 .

Astept raspuns !!!

Scuze, acum am vazut postul #9.

C424 se afla in circuitul de linii.

Cu jonglatul din rezistente stiam si eu, dar voiam ceva mai "nobil", adica butonare de la telecomanda.

O sa incerc cu secventa din #9, pe care l-ai editat ulterior si eu nu am vazut.

Multumesc.

LE

Mda, nu am incotro, jonglez de la rezistente, ca de la butonare ma dor deshtele, si tot nu vrea.

Poate o merge cu "ioc" conform #13, dar din asta nu am.

Ok, multumesc pentru efortul dvs de a ajuta.

Edited by geoky