Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
sonic11

Ajutor Pickit2 dspic30f3014 device no found!

Recommended Posts

Salut tuturor.Folosesc o clona pickit2 si nu pot programa un dspic30f3014, nu comunica cu el.Am incercat sa-l selectez manual dar cand vreau sa scriu hex-ul apare acelasi mesajCare poate fi problema?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jumper - ul este pus/setat corect in cazul in care il programezi pe soclu? Daca este pe circuit sigur sunt utilizate pin - urile corecte ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

L-am rezolvat, nu conectase-m pinii AVDD si AVSS pinii de alimentare ai ADC-ului

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare tururor,Am si eu o "mica" problema cu un cip 16F887 si anume acesta nu mai comunica cu clona pickit2 (device not found).Am incarcat un program foarte simplu (trebuia sa execute un numar stabilit de bucle), programul nu a mers bine si am vrut sa il conectez la clona sa sterg programul si sa scriu altul.Programul din cip se executa numai partial (executa mai putine bucle).Toate conexiunile dintre clona si cip sunt facute ok si totusi mesajul din aplicatia pickit2 este device not found.Am incercat cu restart la calculator, instalare / dezinstalare aplicatie, rezultatul fiind acelasi.Posibil sa fie cip-ul defect ?Cip-ul este montat pe o bredboard.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare tururor,Am si eu o "mica" problema cu un cip 16F887 si anume acesta nu mai comunica cu clona pickit2 (device not found).Am incarcat un program foarte simplu (trebuia sa execute un numar stabilit de bucle), programul nu a mers bine si am vrut sa il conectez la clona sa sterg programul si sa scriu altul.Programul din cip se executa numai partial (executa mai putine bucle).Toate conexiunile dintre clona si cip sunt facute ok si totusi mesajul din aplicatia pickit2 este device not found.Am incercat cu restart la calculator, instalare / dezinstalare aplicatie, rezultatul fiind acelasi.Posibil sa fie cip-ul defect ?Cip-ul este montat pe o bredboard.

Am descoperit eroarea.Pe pinii de iesire aveam puse 2 leduri fara rezistentele de rigoare.Dupa ce am indepartat ledurile am reusit sa-l conectez fara probleme.Imi cer scuze pentru prostia mea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.