Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme functionare proiector cu led


Guest cmircea967

Recommended Posts

Guest cmircea967

Buna seara,Am un proiector cu led de 30w care, cred ca a inceput sa dea semne de ,, oboseala", mai precis are simptomul unui tub fluorescent caruia i s-a defectat droselul ( aprinderi intermitente). Imi poate spune cineva daca este defect, sau cum pot remedia problema.Va multumesc!

Link to comment
  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest cmircea967

Proiectorul e pe duca.Ce putere ale ledul?

30 w, probabil trebuie sa ma pregatesc pentru altul. Problema este ca dam numai peste chinezarii!
Link to comment

La produsele made in China gasesti calitate si CALITATE.Depinde de unde cumperi.Ai putea sa inlocuiesti doar ledul.Masoara tensiunea la borne si curentul absorbit,in timp ce functioneaza(imediat dupa ce l-ai aprins, pana se incalzeste jonctiunea si incepe sa palpaie).Pe sectiunea Bursa sunt leduri de 30W de vanzare, vezi daca se potrivesc la specificatii cu al tau.

Link to comment

Da, e terminat ledul, radiatorul fiind insuficient. Chinezii fac economie in primul rand la metal.

http://postimg.org/gallery/vdlxdmn6/578aa77a/ pentru 42W am pus un radiator de 2167cm2; chinezul ar fi pus a 10-a parte... Pe un proiector de 50W cu sursa 36V/1.5A am masurat 68gr pe aripioare, deci ledul se cocea binisor.

http://postimg.org/gallery/2rzy5h9i/f7710111/ asta are doar 10W (la 1000lm si nu maxim 800 cat au no name-urile) dar ii pun cooler din aceleasi motive.

Link to comment
  • 1 year later...
Guest Pascale Florin-Tudorel

Buna seara!am un proiector cu led de 30 w, nu este achizitionat de mult!sa zic ca are cam 150 de ore in functionare!problema este ca el nu se mai aprinde decat daca este actionat ziua cand este soare, la lasarea serii si a intunericului nu se mai aprinde!daca il aprind ziua, ramane aprins noaptea!(este fara senzor)Unde este problema?Se mai poate repara ceva la el?sau il duc in garantie?

 

Link to comment
  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines