Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
vergil

w7 nu recunoaste dispozitvul USB ptr imprimanta

Recommended Posts

Am o imprimanta HP-Laserjet 5L .Am cumparat , de pe NET , un dispozitiv ptr conectare la usb , dar windosul nu recunoaste acest dispozitiv . Am facut asta deoarece imprimanta nu are conectare directa la USB . I-mi apare, ''Windows a oprit acest dispozitiv deoarece a raportat probleme. (Cod 43)'' nu stiu ce inseamna asta .Cand am cumparat dispozitivul , mi sa dat si un CD cu driverul respectiv , CH341 , dar nu il pot instala , probabil ca e ptr w-xp .Daca ma puteti ajuta sa pot folosi imprimanta prin portul USB . De retinut ca am inprumutat provizoriu un cablu ptr portul paralel , si cu acela merge . Nu as vrea sa mai cumpar si cablul acela , e mai comod prin USB .Va multumesc ptr atentie .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu prea inteleg cum se face .Am extras asta * Code 43 *1. "Ctrl + Esc" gonne open Start menu and type "regedit"2. Find "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentContro¬lSet\Services\UsbStor" click it- Into the UsbStor find ErrorControl and click it twice- Chnage the value to "3" and chose "Hexadecimal"3. C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepo¬sitor\usbstor.inffull name: usbstor.inf_x86_neutral_83027f5d5b2468d3- copy "usbstor.inf" and "usbstor.PNF" and paste it- to the "C:\Windows\inf" (copy and replace)4. Turn off your computer at least 10-15 sec.NOTE: Make sure that all power options and usb ports are unpluggedbefore you turned off.* It worked for me as a user of Windows 7 Ultimate.* made by Afgan RasulovDar nu pot accesa regedit . Windows nu gaseste nimic . Sau nu inteleg cum se face .Am incercat sa ma duc direct in sistem32 , dar i-mi apare altceva decat se spune in tutorial .Daca a-ti putea explica mai pe romaneste ar fi bine . Eu am incercat sa traduc cu google si nu a iesit mare lucru .Poate mai este si altfel de setare ???Multumesc .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am reusit sa intru si sa fac cum se spune in tutorial .

Numai ca la mine nu este acest

 

usbstor.inf_x86_neutral_83027f5d5b2468d3

 

ci este ca in imaginea de mai jos .

 

In concluzie se mai poate face ceva ?

Doc1.doc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deschideti pe rand dosarele si vedeti in care dosar aveti fisierele acestea.Dupa care continuati cu setarile respective.

post-71340-139829748213_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

La mine in calc nu este acelasi serial .Vedeti in imaginile de mai jos .Am windows in limba romana , daca conteaza .Cum as pute sa pun acel serial , cu dosarul respectiv ?Eu am luat totusi USB si USB PNF , din acel dosar , si l-am dus in windows/inf , copy/paste .Fara rezultat .Calculatorul gaseste imprimanta , o instaleaza dar nu scrie prin USB.(cu cablu port paralel merge )Sa nu fie bun dispozitivul adaptor USB , pe care l-am cumparat ? E nou , eu l-am desigilat .Spuneti-mi va rog daca mai e ceva de facut , inafara de cumparat cablu port paralel .Multumesc frumos .

diferentele.doc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu am putut reedita .E posibil ca acel dispozitiv sa fie numai ptr xp?

Share this post


Link to post
Share on other sites

M-am dus la adresa indicata . Primul download se refera la un cautator de drivere , DRIVERE TOLKIT , foarte bun de altfel .Zic asta ptr ca a scanat toate deviceurile , si a gasit si imprimanta cu dispozitivul respectiv . In schimb nu pot downloada fiindca , softul e cu bani .Al doilea download este cu seriale si niste alte chestii cu referire la dispozitivul meu . Nu se poate instala .Sant fisiere . Ori nu stiu eu ce sa fac cu ele . Eu am un drivere magician , dar nu face ce face toolkit .Alt cautator ??Multumesc .

Share this post


Link to post
Share on other sites

pai nu trebuie sa download-ati nimic....driverul se afla in linck-ul doi...trebuie sa dezarhivati acea arhiva ...si sa-i indicati progamului DRIVER TOLKIT de unde sa-si ia driverul ...adica nu de pe net... ci direct din folderul de pe calculatorul dvs... :da sper sa mearga asa...succes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am scris mai sus ca nu pot folosi driver toolkit ca e cu bani .Cand apas pe vreun buton , face comanda (exemplu scanare ) dar cand dau download sau altceva , cere serialul , ma trimite pe net sicere bani .Poate un alt cautator de drivere

Share this post


Link to post
Share on other sites

greu cu windows 7 asta... un driver care l-am gasit pe net...daca doriti puteti sa-l incercati! sper sa va ajute!

CH341SER.ZIP

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.