Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor...mi-a aparut Bifrost Remote!


marius75

Postări Recomandate

Salut. Am nevoie de ajutorul vostru. La pornirea pc mi-a aparut o fereastra Bifrost Remote Controller ...mai scrie in interior "close running server at this computer". Nu m-am atins de ea...nu stiu ce sa-i fac...ma gandesc ca indiferent ce-i dau (Close sau OK) se instaleaza...Multumesc anticipat!LE :m-am linistit, se pare ca este ceva legat de camere web..dar eu nu am asa ceva. Initial am crezut ca vrea sa-mi faca sapaturi prin calculator :rade: Il las in bara pana aflu cum scap de el (se pare ca este un virus) si doar ce scanasem ieri si aveam 0 virusi :cry:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Am incercat varianta, dar in tabul "processes" nu gasesc "server.exe" nici daca bifez "show processes from all users". Am gasit insa ruland acest "Bifrost" in tabul "Aplications" si i-am dat end now, a disparut de pe ecran. Am facut iarasi scanare si a gasit 4 obiecte hiden dar la virusi 0. Dupa restart a reaparut fereastra cu Bifrost, am inchis-o cu "Ctr+alt+del" si apoi "end now" ...Deci virusul este in continuare in calculator :sparge: Cum scap de el? Sa reinstalez Windows-ul ? Multumesc!

 

Am repornit calculatorul, apoi dat comanta "Ctr+Alt+Del", iar in tabul "Aplications" am dat click dreapta pe "Bifrost" (acesta rula) si apoi "Go to process" si ma trimite catre "wugghde.exe"...am facut mai multe incercari si rezultatul a fost acelasi. Ma gandesc sa repornesc si dau "end process" direct pe "wugghde.exe" (acum a disparut pentru ca am dat "end task" pe "Bifrost"). Dupa asta dau scanare din nou si sper sa il gaseasca antivirusul... :nas:

Link spre comentariu

N-am reusit sa mai fac nimic...nu descarca programul tkill decat jumatate si se bloca...apoi n-am mai reusit sa accesez nimic, nici macar pagina asta. Am reinstalat windows-ul si acum totul este OK. Dar cati nervi mi-am facut ieri nu mai zic...3-4 ore am tot incercat sa scap de virus...Daca as pune eu mana pe hakeru' asta :bataie Va multumesc pentru sprijin!

Link spre comentariu

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări