Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
mihaitss

ventilator cu magneti

Recommended Posts

Salut! Am un ventilator de la sursa PC doresc ca produc energie sau macar ca functioneze in unitate fara a fi alimentat la energie electrica. http://m.youtube.com/results?q=ventilator%20magnet&sm=3. am procedat la fel si nu functioneaza. Precizez ca vetilatorul merge cand este alimentat la energie electrica. Intrebarea mea acum ar fi: Nu cumva trebuie sa mai modific ceva la ventilator? Stima!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chiar crezi ca esti singurul care, nu doar te-ai fi deconectat de la reteaua electrica, dar ai mai face si propria ta retea de furnizare a energiei electrice pentru unu sau doua judete???? :nas: Sunt niste legi in fizica facute de unii care nu au avut nici guma in par si nici muci pe maneca... Hai sa ne aducem aminte de Gheorhe Kirchhoff, Ion Ohm, Vasile Columb si multi de alde lor...

Share this post


Link to post
Share on other sites

La primul video din lista (

)...la momentul 2:24 se poate observa locul unde e bateria care actioneaza motorul, acolo nu avea rost sa puna banda izolatoare fiindca urmeaza abia dupa aceea sa fixeze magnetul, se poate chiar si observa ceva rotund si metalic fixat acolo.

 

Cred ca daca s-ar pune magneti si mai puternici in locul celor cu care se face testul ...ventilatorul nu ar mai porni nici alimentat ... magnetii de pe rotor ar fi atrasi mai tare de cei exteriori si nu ar mai reactiona la electromagneti ca sa invarta rotorul :ras: . In locul unei "amplificari" ai obtine o frana foarte buna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

cei care au ceva la mansarda vad din prima grosolaniile , altii cred doar in minciunile de pe facultatea youtube, cartea e data uitarii .

de ce in prima parte a filmului la trimul test , cand aseaza magnetii nu ridica carcasa de pe mocheta , e clar ca pe sub trec cablurile , magnetii ce ii pune sau scoate nu fac decat sa inchida un intrerupator magnetic aflat sub mocheta ,nimic nou sub soare. fake ordinar.

da ca sa nu te plictisesti uite niste fakeuri mai adevarate :

http://www.youtube.com/watch?v=QIMOG1vJ5h8

 

spor

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok. Simteam ca ceva e in neregula. Multumesc pentru aprobare! Energie alternativa ADEVARATA cum se mai produce? Cu motorase si celule fotovoltaice am facut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vezi colectia Tehnium, erau diverse solutii privind constructia unei microhidrocentrale, energie eoliana, solara, etc. Perfect aplicabile si in ziua de azi, doar ca societatea de consum nu ne lasa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

poate are cineva niste scanari din tehnium cu solutii propuse in anii comunismului.multe erau pe dinafara dar erau si lucruri bune pe acolo. eu caut cum se face priza de pamant .

Share this post


Link to post
Share on other sites

pe scurt, decat sa pierzi jdemii de minute cautand idei tampite de mari inovatii si revolutionare descoperiri care nimeni nu le pune in adevarata practica si aici ma refer la finalizarea proiectului de a ajunge pe piata de consum produsul mult visat, mai convenabil ar fi sa dai click aici si sa citesti: http://www.alternativepureenergy.ro/des ... erde-2014/ . Stiu, nu sunt putini care sunt certati cu D.M.H.-ul (Directia Miscari Hartii), acest MARE incovenient de a te duce sa depui o cerere pentru care sa obtii o adeverinta care iti da dreptul sa depui o alta cerere insotita de taxa X pe care o platesti la alta institutie doar dupa ce stai 6 ore la coada in prima zi si pentru ca s-a terminat programul cu publicul esti chemat a doua zi, si povestea continua... Specific Romaniei, termini completarea dosarului chiar in ultima zi de concediu si vrand sa-l depui primesti ironicul raspun: nu se mai primesc dosare, "ne pare rau"...

 

P.S. ....daca ai descopri perpetuum mobile, l-ai filma cu telefonul ala ieftin si l-ai posta pe youtube, doar sa primesti like-uri?????

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.