Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
dj_bryz

Sursa Receiver Focus Sat

Recommended Posts

Am un receiver focus sat caruia nu ii stiu modelul dar voi incerca sa pun o poza cu el luata de pe net pentru ca nu ii pot face poza deocamdata. Cineva a varsat cafea pe el si nu l-a lasat sa se usuce cel putin 3 zile.A spus ca la sters si l-a bagat in priza si a facut o flama urmand sa moara si sa nu se mai aprinda nimic. Eu l-am deschis acum si am vazut un singur defect. Pe sursa are un integrat pocnit pe care l-am scos si nu pot citii ce scrie pe el .M-am uitat la altul ..pentru ca mai are 2 dar numai unul pot sa vad pentru ca celalalt este chiar in spate si trebuie sa il deslipesc.Am citit pe unul dintre cei 2 ramasi si scrie KIA278 R00PI. Este posibil ca si cel pocnit sa fi fost la fel? Cel pocnit se afla langa alimentare ..dar nu avea treaba directa cu ea...ci erau alte trasee pana ajungea la el. Toti au 4 picioruse ...eu am crezut ca voi gasii ceva prin surse de pc ...si am vreo 2 surse dar nici unul din cei aflati pe aceste surse nu are 4 picioare...ci 3. Ce pot face cat ma costa unul daca ma duc la un centru de reparatii? Ca baietii astia cu centru din apropiere cer 2 lei pe un condensator de 2.2uf 50v.

 

http://postimg.org/image/gaxigldv3/

Share this post


Link to post
Share on other sites

cu 50 de lei gasesti receiver functional asa ca nu se merita ...sa te trudesti sa schimbi circuite ,condesatori si altele :rade:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai uite ca nu se mai gaseste prin Bucuresti..si oricum nu ii stiu modelul dar vad eu. Multi au preturi de te doare capul. Am sa incerc acum sa vad daca gasesc la centru si sa il schimb....pentru ca nu cred ca ma va costa 50 lei integratul ..avand in vedere ca restul arata bine, inca nu am masurat nimic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

cauta pe la colegi pe forrum ..sigur o sa gasesti

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu am unul exact la fel ca cel din poza la repatat si integratu din sursa este SG6848DZ1 si in sursa are numai un integrat la focus sat

post-74766-139829747427_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

am si eu un resaivar focus la reparat si integratu din sursa este SG6848DZ1 si in sursa are numai un integrat la focus sat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.