Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sirena paradox


Vizitator stefi molnar

Postări Recomandate

Vizitator stefi molnar

buna am o problema sistemul de alarma functioneaza sirena functioneaza in momentul declansari alarmei dar problema este ca se aude foarte incet inainte se audea tare unde este problema la baterie sau difuzor daca puteti sa ma indrumati

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator stefi molnar

inca nu stiu numa maine ma duc la fata locului sa vad atata stiu ca sistemul de alarma este paradox si sirena functioneaza dar se aude foarte incet adica difuzorul este defect?

Link spre comentariu

eu am specificat CLAR ''ca poate sa fie si din partea electronica a comenzii DIFUZORULUI''.(in speta amplificatorul AF sau ton-generatorul) si nu din placa centralei. initiatorul topicului,deasemenea a specificat CLAR ''in momentul declansarii alarmei''. in cazul asta nu are ce cauta prin centrala,e clar defecta sirena.

Link spre comentariu
Vizitator ovidel_mm

Dap... sirenele de la paradox mi se par mai ciudate. Dragi colegi, simulati situatia in care, cu sirena desfacuta , apare o alarma. Sirena suna normal dar daca desfaci acumulatorul suna mai incet fiindca ramane pe alimentarea centralei. Acumulatorul da putere sirenei si centrala da numai comanda... In cazul de fata inclin sa cred ca acumulatorul e slab si trebuie inlocuit.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări