Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
popraul

legare 2 sisteme 5.1 la pc? cum sa fac ?

Recommended Posts

Salu! AQm si eu o intrebare . Am doua sisteme 5.1 si doresc sa le pun la calculator dar fara sa scada intensitatea volumului! LE-as putea pune cu un amplificator de genu asta? http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... nda-p-8566 ????? Multumesc. P.S Ambele sisteme sunt de 75 W ambele au un singur jack si nu am placa de sunet pentru 5.1 . e o placa de sunet simpla

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu faci nimic , este ca si cum pe o boxa ai pune 10 difuzoare ....care vor creste sau vor scade impedanta in functie de cum le legi si vor arde amplificatorul (asta daca este separat). Nu este cazul acestor sisteme sa se arda pentru ca fiecare are amplificarea lui dar nici mare jmecherie nu ai facut pentru ca nu vei intelege nimic.Poate vei avea putere putin mai mare ...ceea ce si vrei BUBUIALA. Ai grija cum le legi ca suburile sa nu fie legate stramb ...pentru ca se intampla la unele sisteme mai ieftine si nu numai sa aiba efectul ala ....ca atunci cand legi 2 suburi pasive cu plusul la plususl unuia si cu minusul la plusul celuilalt! Se va auzii ca in boscheti ..asa ca vezi tu diferenta.Tu vorbesti serios .. vrei sa bagi semnal amplificat in alt amplificator?Vezi ca nu trebuie sa o incadrezi neaparat la audio pc ...ci doar sa o pui la incepatori.Tu vrei sa gadili 2 femei cu o pana.......si nu iese nimic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.