Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung PS42A410C1XXH plasma tv


Recommended Posts

Televizorul a venit cu urmatoarele componente defecte :placa Ysus LJ41-06004A defect Q5003 de tipul FGT313,placa Xsus defecte :q4004 de tipul FGT313 ,Q4005 si Q4006 RJH3047 .Am inlocuit componentele dar la pornire pe cele doua fise ale panelului care se conecteaza in placa Xsus se produc descarcari puternice uneori pana jos in locul de unde ies foliile din ecran .Nu am mai intalnit acest gen de defect va rog o parere.Uneori chiar si cu placa Xsus complet deconectata am descacari dar considerabil mai mici.

Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Panel defect 100%!

Am avut unul la fel cu sursa busita, sursa am rezolvat-o apoi i-am dat clientului un telefon pentru ai spune ca are display-ul defect-descarcari puternice la foliile din ecran, a venit la atelier i-am prezentat defectul si mi-a zis ca eu l-am stricat in conditiile in care TV-ul nu functiona absolut deloc, nici macar nu facea st-by.

Nu i-am luat niciun ban si l-am trimis la service autorizat Samsung si stupoare pentru el, PANEL DEFECT cost 1000 ron si de atunci am ramas prieteni DAR NICI CA MAI REPAR PLASME!!!!!!

Link to comment
  • 10 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines