Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
TCM SERVICE

PACIFIC PTV 3605-Documentatie si sfat

Recommended Posts

Acest mic tv, cu procesor SDA 5535, jungla STV 2246 si sursa cu TDA 16846 este un model relativ comun, ca si fratele lui mai mare, cu diagonala de 70, dar pe care-l cheama Schneider.Problema este urmatoarea: am reparat cateva zeci de astfel de tv-uri, plus cele pe care le-am adus la norma noastra(vin din Anglia) fara schema.Cu asta mi s-a infundat, in sensul ca imediat ce il pornesc se arde rezistenta R 601 (2,7 ohm/2W) si tranzistorul T601, K 2750.Instantaneu. Sursa functioneaza pe sarcuna artificiala - bec - iar toate componentele din partea primara au fost inlocuite.Rugamintea mea ar fi ca, pe langa sfaturi sa ma ajutati cu o schema, mai bine manual service.Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

Schimbat si chopper, si tot ce-seamna semiconductor in primarul sursei, si toate electroliticele, si degeaba.Intre timp am facut rost de o schema foarte asemanatoare.O postez, ca poate mai are cineva nevoie.E valabila atat la Pacific, cat si la Schneider.Totusi, pana acum n-am rezolvat problema.

Link to comment
Share on other sites

Intre timp, am facut rost de schema exacta, pe care o si atasez.Am organizat un brainstorming cu niste prieteni si iata rezolvarea defectului:-schema valabila este aceasta din urma;-R606 avea valoarea modificata, de la 1M la 16M.Regret, nu pot sa atasez schema, e un fisier tiff de 1,2Mb si limita zice ca e 500k.Daca o micsorez, devine neclara.Oricum, este beko 12.7 in loc de 12.1 si v-o trimit daca aveti nevoie pe messenger.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines