Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lanterna reancarcabila cu led.


Recommended Posts

Salut ! Am desfacut o lanterna care nu mai reincarca si am depistat ca o rezistenta de 1K era prajita, am inlocuito cu una de 2K ca nu am avut pe moment alta si pare sa functioneze. Este vorba despre un montaj cu alimentare la 220v si iesire de 5v. Intrebarile mele sunt :1) datorita rezistentei de 2K se poate arde alta componenta ?2) arderea rezistentei se datoreaza baterii care nu mai indeplineste conditiile de buna functionare? Multumesc anticipat.

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

http://danyk.cz/ledzar_en.html

Uite aici ai un calculator pt rezistente si cond care sunt in lanternele alea.Rezistenta s-a ars probabil de buna ce a fost.Se poate si sa ai ceva la ,,cacumulatorul'' ala :rade: (ca nu merita sa-i spui altfel).In fine,eu zic ca daca incarca si merge lanterna aia lasa rezistenta asa nu te mai chinui,oricum daca o folosesti des o arunci in curand.Dar la banii aia asta e,e ok.

Banuiesc ca e o lanterna chinezeasca.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines