Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tableta serioux model s901tab


Recommended Posts

  • Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

cu tot respectul, si noi cei care dialogam pe forum suntem un fel de meseriasi, cu mai mare sau mai putina experinta, intr-unul din multiplele domenii ale electronicii, si pt.ca "nu ne dau banii afara din casa", incercind sa ne informam de la cei care au priceperea si bunavointa necesara, ne rezolvam singuri problemele in limita posibilitatilor reduse ce ne stau la indemina, scuze pt. exprimare daca am deranjat !, va rog imdrumati-ma cum sa procedez ?, cu stima

Link to comment

Nu trebuie sa va sara mustarul!Daca garantia e valabila e mai simplu si ieftin de trimis la service decat incercarea unei reparatii ce poate reusi sau nu.De exemplu in cazul meu am cumparat in septembrie un hard disk de laptop iar acum avea peste 35% sectoare defecte.Trebuia sa incerc sa-l repar eu sau sa-l fac pachet la garantie?L-am trimis imediat, acum sa vad ce raspuns imi dau.

Link to comment

- scuzati ignoranta mea, ce insamna resoftare? treb. sa reincarc sistemul de operare android 4.0, daca da!, de pe ce ?, de pe memory card,stick usb,hdd,optical drive ..., am incercat cu card de memorie nu-l vede!, nu am desfacut inca tableta, cum ma sfatuiti ?

, va rog spuneti-mi cum se desface tableta !, am incercat din toate colturile si la mijloc de display si nimic, cum ma sfatuiti sa procedez, va rog ?!
Link to comment

Resoftare = reinstalarea sistemului de operare, adica a androidului. Tableta are de obicei 2 suruburi, le gasiti pe partea unde este si mufa de alimentare/butonul de on/of etc. Apoi cu o surubelnita de plastic "desfaceti" tableta.Daca nu va descurcati revin cu ceva poze (in 1-2 zile maxim) de la un model asemanator.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines