Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Memorii RAM


GEO 53 BN

Recommended Posts

  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

se gasesc de 1GB. Trebuie doar sa cauti. De exemplu aici: http://www.ebay.com/itm/1GB-168pin-PC13 ... 091wt_1120

Singura problema ar fi pretul. Ca daca bagi 1GB in computer, ii cresti valoarea de 10 ori. Mai bine cauta la SH un computer cu P4 si asa macar o sa vezi o diferenta de performante. Sunt magazine online care vand computere P4 SH cu garantie si in stare buna de functionare. Pretul unui astfel de sistem e in preajma a 100 USD, numa' bine, cam cat 2GB SDRAM.

Link to comment

Calculatorul meu este un DELL de birou.Placa de baza are doar doua sloturi pentru memoriile ram. De aceea am oarece retineri.

La placutele de 1 giga trebuie sa verificati daca placa dvs. de baza suporta asa ceva ! Si recomandat cand se monteaza 2 placute de rami pe orice pc este ca acestea sa fie perechi sau cel putin sa aibe aceleasi caracteristici tehnice !
Link to comment

Va pun o intrebare.Ar functiona calculatorul cu o memorie de 256 mega cu una de 512 mega sau trebuie sa fie perechi,adica doua memorii de 512 mega?

Asta depinde de placa dumneavoastra de baza.Eu pe pc-ul acela cu sd-rami aveam 1 placuta de 512 mb,una de 256 mb si doua de 64 mb si functionau fara vreo problema.
Da si daca demontati jos placutele de 64 mb. o sa observati ca va stau degeaba pe slot deoarece cu ele sau fara ele nu aveti nici o performanta in plus !
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines