Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
adrianu

calcul cutie subwoofer Pioneer TS-W304R

Recommended Posts

La unii oameni cum sunt si eu si daca le dai "mura-n gura" tot nu inteleg si nu se descurca :nas: prin urmare as dori si eu in primul rand o parere de la binecunoscatorii navigatori ai forumului ca sa zic asa despre un viitor proiect visat de mult de mine : realizarea unui subwoofer care sa nu sune ca multe din lucrurile de pe piata referindu-ma la calitatea josnica as putea sa ma incumet sa spun a unor scule de la firme cunoscute si pe care eu sincer nu as plati 1 LEU. Ei bine as dori sa construiesc un subwoofer dintr-un http://www.pioneer.eu/uk/products/TS-W304R/print.html si sincer nu prea ma descurc la calcularea unei incinte . Daca doreste cineva sa-mi intinda o mana de ajutor multumesc anticipat ! Am auzit eu de ceva programe si cel mai la indemana fiind WinISD in care ma cam "ratacesc"... probabil multi o sa catalogheze ceea ce vreau eu sa fac o tampenie vis-a-vis de faptul ca inca cunosc destul de putine lucruri despre audio! :jytuiyu . Va multumesc inca o data si astept orice fel de critici,idei,pareri,si sfaturi :da .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cand mai sci pune un titlu corespunzatorAr fi bine de citit regulamentul forumului pentru ca te scuteste de probleme ca aceasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.