Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
Andrei_Ignat

Nu imi functioneaza tastatura pe perioade scurte de timp

Recommended Posts

Nu am nici o treaba cu electronica sau chestii de genu dar cred ca voi ma puteti ajuta. Am o problema cu al meu PC. Eu stau la un camin studentesc si in momentul in care mi se opreste frigiderul ,care este destul de vechiut ~20 de ani , mi se opreste pentru cateva secunde si tastatura, chestia asta mi s-a intamplat cu 2 pc-uri si cu 2 tastaturi diferite , am mai cerut sfaturi si mi s-a zis sa imi iau nu stiu ce "filtru de deparazitare" , am fost la un magazin de profil si acolo mi-au spus ca aceste filtre nu se dau chiar asa ca trebuie sa stie ce putere are si ca in general le dau pentru masini de spalat nu stiu ce sa imi dea , mi s-a mai spus sa imi iau un prelungitor din acelea cu sigurata si protectie la supratensiune , acum am gasit pe net un " Stabilizator de tensiune RPC PWAV-06002PT-AB01A, 2 x Schuko " toate aceste "device-uri" sunt chestii de care nu stiu absolut nimic , asa ca va rog daca puteti si stiti ce ar trebuii sa fac sa ma ajutati . Multumesc !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cauta niste toruri de la surse defecte de PC sau din placi de TV, monitor si fa un filtru ca in atasament, doar trebuie sa treci cele doua fire ale cablului de retea prin ele ca in poza.Filtrul il pui pe cablul de alimentare al frigiderului.

post-21106-139829740844_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.