Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
fwfw

incinta subwoofer

Recommended Posts

salut, am doua subwoofere well 400w fiecare si un woofer clarion 400w si o statie 2x100 sau bridge 200w si crossover ,vreu sa construiesc o incinta ,acum datorita spatiului pe care il am la dispozitie nu pot decit sa montez ori cele 2 subwoofere ori un subwoofer si wooferul sapatiul este urmatorul lungime 90cm, inaltime max40 cm ,latime max30cm, am optat ptr o incinta dreptunghiulara cu subwooferele dispuse egale fata de laturile incintei si acum nu stiu daca ar trebui si in interior despartie unul de cealalat am probat subwooferele sunt departe de a scoate 400w max cred ca 150 de watii ptr. ca am pus subwooferul de 400 in punte si nu poate sa duca cei 200 de watii scosi de statie , incepe sa scoate sunete ca "biciul " si statie nici pe departe de a fi la maxim ,daca aveti alte idei despre incinta : forma ,ce difuzoare sa pun din cele care le am , formule de calcul sau cum se monteaza gurile acele de aer va rog sa imi raspundeti .

Link to comment
Share on other sites

salut,inafara de faptul ca au un magnet mare, suspensie uriasa, cursa relativ mare, performantele cam lasa de dorit;am avut ocazia sa aud asa ceva;un sub fara prea mari pretentii se poate face cu el! si cam atat!ps: membrana este din plastic si e foarte grea!

Link to comment
Share on other sites

Am facut eu 4 woofere cu difurile astea pt cineva care a decis ca e mai bine sa ia difuri mai ieftine si mai proaste , dimensiunile cu care am facut eu 42/42/42 cm (exterior) deci e cub , se auzea bine dar handicapatu a dat in ele vreo 150 w rms si a ramas fara doua dintre ele dupa o ora ... slabe difurile nu sunt tocmai ce mi-as cumpara eu :smt003 vinde-le cat mai poti si ia ceva mai klumea un ground zero sau ceva...P.S. pentru mashina sunt perfecte doua nu cred ca ai cu ce da in ele sa se arda :supz: succes la constructie :smt006

Link to comment
Share on other sites

pentru : expertcursa nu e mare magnetul e "jumate" din ce am eu pe un boschmann de 12" suspensia e bunicica dar e micutza pentru un dif de subbass in legatua cu care ma mintzea pe mine cineva ca poate reda si frecventze si de 15hz care se aud :smt005 :smt005 ...si cursa tot jumate din ce are al meu :smt003 cat despre performantze se aude binishor intr-o camera inconjurata de pereti de BCA :prayer: dar intr-un bloc de beton...nici nu mai are rost sa te chinui :drinkers: :partyman: :finga:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines