Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mufa-cablu camera video chinezeasca HD 5 megapixeli


Recommended Posts

Salut!

Am o camera video de 5 MP CMOS, 1280 x 720p 30fps, e de pe Hobbyking, se cheama HD Wing Camera, acum nu prea le merge site-ul. Era invelita in tub termocontractil transparent. Am desfacut-o pt ca la ce vreau eu sa o folosesc e cam grea, si as vrea sa mai localizez greutatea, pot cel mai simplu sa lungesc cablurile de la baterie, ca ea e cea mai grea, li-ion de 900 mAh, si sa pun bateria unde imi convine, si sa las restul camerei, care e destul de usoara, unde as vrea eu sa filmeze. Dar ma gandesc ca ar fi extraordinar sa las doar senzorul, care ar fi insesizabil de usor. Aici intervine in sfarsit si intrebarea, gasesc undeva un cablu cu astfel de mufe? Ca sa separ senzorul de restul camerei. Are 12 pini/contacte si pe senzor scrie un cod 9712PCUY15-V5. Trebuie sa fac aceasta treaba pt ca am facut o barcuta radiocomandata dar e destul de micuta si plus de asta eu vreau sa fac un suport inalt sa filmez barcuta in timp ce merge si sa se vada cat mai de sus, practic sa prind in filmare toata barcuta, vazuta din spate, si alte unghiuri asemanatoare.

Posted Image

Posted Image

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Nu ma descurc, sunt lipituri foarte mici acolo, nici nu am ceva de lipit asa bun. Nu prea sunt facut sa fiu chirurg. :rade:Daca nu gasesc cablu o sa scot si motorasul acela ce se vede in poze ca si-asa e deja dezlipit, si fara baterie, am scos mare parte din greutate. Mi-am si comandat tub termocontractil transparent de 30 mm sa refac camera exact cum era cand oi avea nevoie, ca mai filmez si de pe aeromodel.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines