Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv LG sasiu CW62A

augustin

Recommended Posts

Sanatate !! la acest sasiu am gasit defect circuitul de cadre TDA4863AJ ... Am inlocuit circuitul .. condensatorii electrolitici si dioda din pin 2 .. Acum tv functioneaza dar radiatorul circuitului se incalzeste foarte repede si foarte tare ....Tensiunile sunt +/- 15,6vIar B+ = 130v...

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• augustin

3

• BUGHIU

2

• alex_serv57

2

• dan cod

1

Top Posters In This Topic

in circa 5 min ajunge undeva la 70grade...Am observat ca mai are o problema ..!! imaginea este deformata si marita .. de exemplu pe posturile tv cand apare scrisul jos pe burtiera .. in colturi literele sunt foarte mari iar la mijlocul ecranului sunt foarte mici !!! As vrea sai scriu memoria dar dinpacate nu gasesc un dump ..Ma poate ajuta cineva cu un dump?

Rezistenta de 240 ohmi a scapat?in general nu scapa defectului.Este sub radiator si se vede mai greu.Nu cred ca are legatura cu dumpul dar totusi am atasat doua.

Tv rezolvat ... imaginea era deformata in cauza devalorizarii rezistentei R321 .. In loc de 5,6R avea 175k !!!!Am inlocuito si imaginea este normala !!

• 3 months later...

Va salut . Detine cineva schema acestui tip de tv ( CW62A ) ?  

am gasit c 405  carbonizat si nu  ii cunosc valoare . 

O zi buna .