vergil Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Am gasit pe forum mai demult , o adresa unde î-ți dadea schema la traf klinii in functie de tipul acestuia . Am pierduto .Ma puteti ajuta cu aceasta adresa ?? Sau altceva asemanator .Multumesc . Link to comment
dan cod Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 http://www.hrdiemen.com/ Uite aici. Link to comment
Mircel Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Am pierdut-o. http://www.donberg.ie/search/Echivalențe aici: http://en.efiter.com/search/index Link to comment
vergil Posted January 9, 2014 Author Share Posted January 9, 2014 Multumesc pentru adresele postate .Nu reusesc sa descalcesc problema .Am un shasiu MC64B , la care sa ars traful de linii . Nu are nici o notatie pe el . Din specificatiile manualului , reese ca ar merge inlocuit cu un HR7906 , care la randul lui sar potrivi cu un FBT40551 . Cum FBT-ului nu am reusit sa-i gasesc schema , privind la schema lui HR nu prea se potriveste cu ce e in schema shasiului . Poate nu m-am prins eu .Poate ma ajutati in sensul gasirii unui inlocuitor sigur , dar care sa se si gaseasca pe piata .Multumesc . Link to comment
Toni Marginean Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 La MC64B mai merg HR7897 si HR8163. Poate unul dintre acestea vi se potriveste. Link to comment
vergil Posted January 9, 2014 Author Share Posted January 9, 2014 Din ce am vazut pe la adresele date , numai HR8163 cu codul 154-375H , este indicat la shasiul MC64B . Celelalte nu sant indicate ptr acest shasiu .Privind la schema lui HR8163 , e altceva decat ce este in schema shasiului MC64B . Aici sant dubiile mele . Daca poate cineva sa-mi spuna daca am dreptate sau merg mai departe , adica sa comand traful .Multumesc . Link to comment
modoran Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Eu vad ca HR 7906 si "traful de pe schema" au exact aceeasi configuratie a pinilor. Link to comment
vergil Posted January 9, 2014 Author Share Posted January 9, 2014 Deci , Infasurarea 4,6,10 , este una si infasurarea 5, 7 , 9 , este alta . Sant separate . Asta in schema shasiului . In schema traf , nu mai sant separate , 5,7,9 , se pun si ele la masa cu pinul 4 , de unde apare si suspiciunea mea . daca cineva a mai afcut o asemenea inlocuire , il rog frumos sa spuna daca e corect sau eu suspectez eu aiurea . Link to comment
modoran Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Pai si va doare mana sa masurati fizic pe sasiu sau pe trafo defect daca sunt conectate impreuna sau nu ? Link to comment
vergil Posted January 9, 2014 Author Share Posted January 9, 2014 Pinii 5,6,7,9, 10 si 11dau zero fata de pinul 4 . Asta ar semana cu schema hr . Dar sa nu uit ca traful e dus , acum nu stiu cat de mult. Pe schema shasiului e desenat altfel . Nu stiu ce sa cred .Am mai schimbat trafuri de linii , dar se potriveau la schema , aci ma bagat in ceata . Link to comment
Toni Marginean Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Ce model este televizorul? Link to comment
vergil Posted January 9, 2014 Author Share Posted January 9, 2014 LG CF-20D30X shasiu MC64B Link to comment
Toni Marginean Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Raspunsul corect: HR8163! HR7906 merge si el la acest sasiu pin la pin dar are cateva tensiuni usor diferite. Link to comment
Recommended Posts