Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

adresa ptr scheme trafuri de linii

Recommended Posts

Am gasit pe forum mai demult , o adresa unde î-ți dadea schema la traf klinii in functie de tipul acestuia . Am pierduto .Ma puteti ajuta cu aceasta adresa ?? Sau altceva asemanator .Multumesc .

• Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vergil

6

• Toni Marginean

3

• modoran

3

• dan cod

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc pentru adresele postate .Nu reusesc sa descalcesc problema .Am un shasiu MC64B , la care sa ars traful de linii . Nu are nici o notatie pe el . Din specificatiile manualului , reese ca ar merge inlocuit cu un HR7906 , care la randul lui sar potrivi cu un FBT40551 . Cum FBT-ului nu am reusit sa-i gasesc schema , privind la schema lui HR nu prea se potriveste cu ce e in schema shasiului . Poate nu m-am prins eu .Poate ma ajutati in sensul gasirii unui inlocuitor sigur , dar care sa se si gaseasca pe piata .Multumesc .

post-17187-139829736104_thumb.gif

post-17187-139829736108_thumb.jpg

Din ce am vazut pe la adresele date , numai HR8163 cu codul 154-375H , este indicat la shasiul MC64B . Celelalte nu sant indicate ptr acest shasiu .Privind la schema lui HR8163 , e altceva decat ce este in schema shasiului MC64B . Aici sant dubiile mele . Daca poate cineva sa-mi spuna daca am dreptate sau merg mai departe , adica sa comand traful .Multumesc .

Deci , Infasurarea 4,6,10 , este una si infasurarea 5, 7 , 9 , este alta . Sant separate . Asta in schema shasiului . In schema traf , nu mai sant separate , 5,7,9 , se pun si ele la masa cu pinul 4 , de unde apare si suspiciunea mea . daca cineva a mai afcut o asemenea inlocuire , il rog frumos sa spuna daca e corect sau eu suspectez eu aiurea .

Pinii 5,6,7,9, 10 si 11dau zero fata de pinul 4 . Asta ar semana cu schema hr . Dar sa nu uit ca traful e dus , acum nu stiu cat de mult. Pe schema shasiului e desenat altfel . Nu stiu ce sa cred .Am mai schimbat trafuri de linii , dar se potriveau la schema , aci ma bagat in ceata .

Toni Marginean

Raspunsul corect: HR8163! HR7906 merge si el la acest sasiu pin la pin dar are cateva tensiuni usor diferite.