katila Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Salut dragi colegi !Am un MAVO 35 care a stat pe raft cam 2 ani,am curatat cu alcool si o batista,acum e magnetizat,cum pot sa demagnetizez? Link to comment
Sir john red Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Practic s-a magnetizat plasticul de la acul indicator si acum arata aiurea.Dupa cate i-mi aduc aminte s-a mai discutat pe forum,la sectiunea AMC treaba asta.Cineva spunea, ca a desfacut geamul si la pus la robinet,sub un jet de apa si a rezolvat problema.Incercati si cu un spray antistatic, cel care tine praful departe de mobilier. Link to comment
katila Posted January 6, 2014 Author Share Posted January 6, 2014 O sa incerc cu spray,multumesc! Link to comment
PINTI Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Am mai raspuns de cateva ori la aceasta problema. Plasticul nu s-a magnetizat ci s-a incarcat cu electricitate statica. Sufla de cateva ori cu putere deasupra lui si vei vedea ca fenomenul dispare. Link to comment
Recommended Posts