Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
andiy

TIB2006

Recommended Posts

Are loc in perioada 03-07.10.2006 si participa inclusiv firme care comercializeaza componente electronice. Nu dam nume..., doar un link. Bine ar fi fost sa vina, cei mentionati, si cu cate un dulap de componente la pret redus :smt003

Una peste alta, exista motive sa ne deplasam pana la romexpo?

Link to comment
Share on other sites

Crezi tu.De la facultate mi-am luat pentru Romtherm invitatie de specialist. Proful la care am fost ne-a spus sa completam la firma numele facultatii, la adresa - adresa facultatii, tel..pui si tu tel-ul acolo, la fax tastezi 0 ca sa fie campul umplut.La domeniul de activitate...educatie iar la functia ocupata: student. :yawinkle: Ma duc maine dupa cursuri, o sa-ti spun daca ne-au primit astia invitatia sau nu (eu sper ca o vor primi :smt003 )

Link to comment
Share on other sites

Am fost ieri la TIB. Nu-i intereseaza p-aia daca esti de la vre-o firma sau nu. Le dai invitatia (printata chiar alb-negru) si iti dau biletul pe loc, nu stau sa o verifice.

 

In alta ordine de idei: in pavilionul central, la ultimul "nivel" se gasesc standurile magazinelor de electronice, ale firmelor producatoare de traf-uri toroidale, firme care comercializeaza diverse cabluri si sarma de cupru emailat (o sa va spun adresa unui depozit pe langa republica daca reusesc sa gasesc foaia respectiva)

 

Uite ca am gasit: Comat electronic, strada ghetu anghel nr 1, tel 2561185

 

La parter erau instalatii pentru sablari, realizari capsule pt industria farmaceutica din gelatina si...cam atat.

In celelalte pavilioane mai aveau standuri firmele care produc corpuri si diverse surse de iluminat (Elba, luxten si altele), firmele de telefonie (inafara de zapp si vodafone care nu aveau standuri), producatoare de rulmenti (unde dupa o discutie de vre-o juma' de ora cu un reprezentat, s-a oferit sa-mi faca rost de un job, cred ca mai mult din cauza aleia cu care vizitam targul dar in fine - era amuzant sa vezi cum toti barbatii ieseau din standuri sa admire ce trecea pe langa ei :weedman: )

 

Sa punem accent pe ce ne doare...Femei mai nashpa ca la acest targ n-am vazut in viata mea. Parca erau adunate de pe strada toate uratele, puse pe ele haine nashpa si aruncate pe standuri :blah5: Din punctul asta de vedere nu merita.

 

In paralel cu acest targ mai are loc si Byte nush cum (unul de calculatoare). Nu merita absolut deloc sa intrati in pavilionul ala. Pur si simplu acolo nu aveti ce vedea. Niste standuri cu cate un laptop si 2 plictisiti/plictisite care stau si mananca la greu, de parca n-au mai avut parte de mancare 2 saptamani.

 

Voi reveni cu poze, acum nu am timp sa le selectez

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines