Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda SABA cu sasiu SC09/TX90

bobo

Recommended Posts

buna seara.ce telecomanda usor de procurat se potriveste la tv-ul saba m3706vt cu sasiu sc09/tx90?procesorul cred ca este st6392b1 sau st6399b1(asa apare in schema)...m-am grabit sa-l asamblez dupa reparatie uitand sa-i notez seria procesorului.multumesc anticipat.SARBATORI FERICITE TUTUROR! :101

• Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Toni Marginean

5

• bobo

4

• santamihai

3

• iuliantv

1

• 3 weeks later...

buna seara.isi mai aduce cineva aminte cum se cauta si memoreaza programele la acest sasiu cu telecomanda pilot p1672?clientul si-a cumparat aceasta telecomanda la sfarsitul anului trecut ,la indicatiile mele ,si mi-a spus ca este ok dar azi m-a sunat sa ma intrebe cum se face cautarea si memorarea programelor. :nebunrau:eu nu sunt momentan in tara si nici nu stiu cum sa-l ajut.daca stie cineva sa-mi explice exact cum se procedeaza cu aceasta telecomanda ii multumesc.o seara buna.

post-8232-139829742798_thumb.jpg

• 1 month later...

Cu acest tip de telecomanda P1672 , la un sasiu TX90 , nu merge Prog + si Prog - .Cum ar trebuie sa procedez sa pun pe canalul 11 de exemplu?

Toni Marginean

Cu acest tip de telecomanda P1672 , la un sasiu TX90 , nu merge Prog + si Prog - .Cum ar trebuie sa procedez sa pun pe canalul 11 de exemplu?

Apesi tasta TV iti apare numarul programului si cat timp este afisat se poate da p+/-.

Nu merge .Cand apas tasta Tv nu apare numarul programului .Televizorul este un Brandt 36291T Chassis TX90 echipat cu ST6399B1/KM , TEA 5640F , TEA 5040 S ...Nu reusesc sa intru in service mod cu aceasta telecomanda ca la orice sasiu TX90 .Sa fi cumparat o telecomanda defecta , restul de functii le face , volum, cautare programe , ...?

ceasta telecomanda http://www.telecomandata.ro/products/Te ... 2d100.html face ce trebuie,1672 e pentru modele mai vechi

telecomanda rct100 nu are nicio treaba cu 1672,este folosita in sasie mai recentedaca nu sunteti in tema nu mai faceti afirmatii care nu se sustin

Cu acest tip de telecomanda P1672 , la un sasiu TX90 , nu merge Prog + si Prog - .

ca sa obtineti --,adica program format din doua cifre,tineti apasat mai mult timp 1-/2-...si dupa ce afiseaza astfel introduceti si a doua cifra de program