Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

proiecte complete de amplificatoare ( schema+PCB)


petreablack
 Share

Recommended Posts

Dupa cum spune si titlul , AICI as dori sa se pozteze proiecte complete de amplificatoare adica schema si pcb daca se poate in format pdf ca sa fie mai usor de prelucrat. Daca fisierul depaseste 1mb va rog sa faceti cu WINRAR -ul mai multe arhive si sa le postati.

Multi din cei care sunt pe forum nu ca nu au cunostinte despre programele pentru facut pcb-uri poate sunt si experti in ele dar nu au talent la desenat si de multe ori renunta la un anumit proiect din lipsa unor pcb-uri ,care le-au inceput ,dar nu reusesc sa le duca la bun sfarsit (aici ma inscriu si eu :jytuiyu ).

Sper ca prin bunavointa colegilor electronisti sa avem parte toti de munca care au depus-o in realizarea proiectelor :aplauze

Am postat la amplificatoare subiectul pentru ca e printre cele mai vizitate sectiuni, dar cred ca ar fi bine daca s-ar posta si ALTE PROIECTE decat cele legate de amplificare.

Rog userii sa nu posteze comentarii pentru mentinerea curata a subiectului

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines