Guest ema_corisama Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 am un tv Schaub lorentz si nu il pot repara, sunt amatorProblema e ca apar dungi verticale pe jumatate de ecran iar cealalta jumatate e neagra, nu pot intra in meniu sau sa fac altceva. A mai avut aceiasi problema , l-am desfacut am verificat toate conexiunile si tensiunile si sunt ok, dupa ce l-am montat inapoi a mers fara sa imi dau seama de defect. Acum are aceiasi problema si nu stiu ce sa ii mai fac, tin foarte mult la el e foarte ok . Model LT 32 28042. Va rog sa-mi da-ti un sfat sau daca stiti despre ce e vorba sa ma ajutati, multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan cod Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 Este LCD sau CRT? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leoncris Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 Schaub lorentz LT32- 28042 ... LCD.Spune ce cod este trecut pe sursa , MB ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUGHIU Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 Nu vreau sa va sperii,dar poate fi in cel mai rau caz PANELUL defect(panglicile) sau cazul mai fericit;placa T-con!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ema_corisama Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Baieti!, nu sunt panglicile defecte, le-am verificat, nici conexiunule cablurilor, totusi intrebare mea este daca ar fi T-conul cum ziceti voi, care nu stiu ce e probabil procesorul de imagine, de ce a functionat dupa ce l-am desfacut prima data inca vreo 4 saptamani????, repet nu ma pricep aproape de loc la video, la surse la audio ma stiu dar la procesoare si imagine nu stiu, am reusit azi noapte sa transform un LCD tv Sony in LED, am inlocuit neoanele cu panglici cu led-uri si se vede foarte bine, consumul de curent a scazut cu 75 % este extraordinar. Totusi nu stiu ce defect ar putea Schaub Lorentz-ul sau daca il pot repara eu.Mutumesc celor care au raspuns dar as aprecia daca ati avea informatii concrete nu povesti generale . Multumesc inca o data celor care stiu ce vorbesc pe forum, nu doar ca sa se afle in discutie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUGHIU Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 '' am reusit azi noapte sa transform un LCD tv Sony in LED, am inlocuit neoanele cu panglici cu led-uri si se vede foarte bine,''de fapt NU ati transformat un LCD in LED ci ati modificat iluminatul panelului LCD cu leduri nu cu neoane...T-conul este placa aia de sus de pe panel ,la care vin panglicile de la panel,pe care spuneti ca ...le-ati verificat!Dati un ''search'' pe gogu imagini cu : ''T-con'' si o sa vedeti cum arata si unde este amplasat pe un lcd!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leoncris Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Iar eu imi cer scuze ca ... m'am aflat in discutie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUGHIU Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Iar eu imi cer scuze ca ... m'am aflat in discutie.Asa sa faci!!!! Si sa fi mai ....atent altadata cand te afli in ......discutii...!!!! Locul tau e ....in concediu ,undeva la munte,nu in ....discutii!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ema_corisama Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Mersi Bughiu,....din ce sti tu se poate repara t-conul sau trebuie sa caut altul? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leoncris Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 " Multumesc inca o data celor care stiu ce vorbesc pe forum, nu doar ca sa se afle in discutie" - de ce nu intelegi ca pentru a primii " informatii concrete nu povesti generale " , trebuie sa dai informatii corecte si complete: Cod placa sursa + Inverter , Main B ,T-con , ... , pentru ca cei ce vor sa ajute sa stie exact despre ce sasiu vorbim .Doar modelul TV , in acest caz nu'i ... suficient. Scuze inca o data , promit sa nu mai ... deranjez cu intrebari. O seara/noapte ... pe gustul tau ! P.S Cat despre T-con ,evident ca se poate repara, iata un ex. : http://www.electronisttimisoara.ro/repa ... whc8lv1-3/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ema_corisama Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Leoncris, nu am nimic cu tine,ti-am spus ca sunt amator, am intrat pe forum doar pt ca vreau sa repar tv-ul,in general ma inerveaza oamenii de pe forumuri fiindca sunt peste 80% care nu stiu despre ce e vorba , sunt baieti destepti in toate. Codul de la t-con este V320B1-L01-c. multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leoncris Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 In fine ... Verifica regulatorul de tensiune U14 (LM1117) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mercenarx Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 ...consumul de curent a scazut cu 75 % este extraordinar...cu chestia asta ai putea sa-l brevetezi , fara gluma.......si evident ca n-ai avea ce sa ai cu leoncris, si asta fie si numai avand in vedere cunostintele (nu face parte din cei 80% ...)el te-a intrebat niste chestii de bun simt pentru orice electronist(coduri placi t-con, mb etc.), si asta sti de ce ? ca sa te poata ajuta ...la urma l-ai anuntat ca n-ai nimic cu el...nu ti se pare pana si tie hilar ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ema_corisama Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Omule iti sunt dator, am relipit chipul de pe t-cone cu un feon de 300 g si acum functioneaza !! sunt un om fericit acum . Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leoncris Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 "am relipit chipul de pe t-cone cu un feon de 300 g si acum functioneaza !!" - sunt curios cat o sa ... tina !Bafta ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts